Prof.dr Zlatko Maksimović, osnivač Pokreta Uspješna Srpska: NAŠ PUT JE PUT USPJEŠNIH (video)

Datum:

Share post:

Na sinoć održanoj centralnoj konvenciji Koalicije NPS – Pokret Uspješna Srpska – Prva SDS osnivač Pokreta uspješna Srpska Zlatko Maksimović, ocijenio je da je njegova stranka u izbore ušla maksimalno korektno i poslao snažne poruke građanima Semberije.

“Pokret Uspješna Srpska ima svoj put. Naš put je put uspješnih. Da svi u našoj Bijeljini i Republici Srpskoj budu uspješni. Hajde zajedno da gradimo jaču, bolju i moderniju Bijeljinu, i Republiku Srpsku”, poručio je prof. dr Maksimović.

On je istakao da je Pokret Uspješna Srpska ovu kampanju vodio na jedan originalan i drugačiji način u kojem nije bilo govora mržnje.

“ Krenuli smo tako što smo 70 mladih učlanili u Pokret Uspješna Srpska. I nismo ih samo učlanili. Kod nas su na rukovodećim funkcijama mladi ljudi. To pokazuju i kandidati PUS-a. Mladi, a ostvareni. Docentkinja Živka Malić, doktor specijalizant ginekologije Aleksandar Stevanović i dr Nemanja Janković, ljudi sa rezultatima, poznati a tako mladi”, rekao je Maksimović.

Pred oko 800 posjetilaca Konvencije prvi čovjek Pokreta Uspješna Srpska obećao je da će se zalagati da mladi ostanu u našoj zemlji, da se zaposle, za bolju privredu i poljoprivredu, dostojanstven život penzionera, bolje obrazovanje, zakonodavstvo, za bolji život sugrađana a ono što je najvažnije –, kako je rekao” borićemo se da u našem gradu i u našoj Republici Srpskoj zdravstvo bude što bolje”.

Koalicija NPS –Darko Banjac, PUS – Prva SDS na predstojećim opštim izborima podržaće Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske I Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vučević prvi zvanični susret na novoj funkciji obavio sa Patrijarhom Porfirijem

Predsjednik Vlade Miloš Vučević izjavio je danas da mu je drago što je svoj prvi zvanični sastanak na...

VIŠKOVIĆ: Srpska je finansijski stabilna

Srpska je finansijski stabilna. Od kraja 2018. godine do danas penzije su povećane za 60,1 odsto, a plate...

Aktiv žena SP Bijeljina organizovao akciju podjele vaskršnjih jaja (foto)

U susret Vaskrsu, najvećem hrišćanskom prazniku, Aktiv žena Socijalističke partije, Gradski odbor Bijeljina, organizovao je danas akciju pod‌jele...

Preminuo sveštenik Vojislav Vojo Čarkić – Pop Žućo

Sveštenik Vojislav Vojo Čarkić, poznat kao "pop Žućo", preminuo je danas u Istočnom Sarajevu, potvrđeno je u Srpskoj...