NEŠIĆ: Umjesto fabrikovanih anketa i negativne kampanje izađite sa planom kao DNS

Datum:

Share post:

„Ostalim kandidatima poručujem da je bolje da su umjesto međusobnih uvreda, negativnih spotova i fabrikovanih anketa izašli sa planom i konkretnim rješenjima kao što to DNS radi. U uslovima krize i nenormalnog rasta cijena naš plan koji će dovesti do povećanja prosječne plate na 2000KM je nužnost. Volio bih da bar u finišu kampanje imamo kvalitetnu predizbornu debatu jer bi naš plan tu bio dominantan, a ne da svi i dalje bježe od sučeljavanja“, naveo je kandidat DNS-a za člana Predsjedništva BiH osvrćući se na negativnu kampanju i istraživanja rejtinga koje plasiraju drugi kandidati u finišu kampanje.

Nešić je zajedno sa Radislavom Jovičićem, kandidatom DNS za predsjednika Republike Srpske posjetio Čelinac i govorio o ekonomskim mjerama koje DNS predlaže.

„Mi smo predstavili analize ekonomskih stručnjaka koje kažu npr. da uštede i dodatni prihodi javnih preduzeća mogu donijeti 115 miliona KM koji se mogu uložiti u rast proizvodnje, zaposlenosti i standarda građana. Rekli smo da se može i mora izdvojiti novac za izgradnju 1000 stanova mladim bračnim parovima kako bi imali izvjesnost. Takve mjere nismo čuli od drugih kandidata koji se izgleda bave rejtinzima a ne standardom građana“, rekao je predsjednik DNS.

Radislav Jovičić, kandidat DNS-a za predsjednika Republike Srpske obratio se borcima i majkama četvoro i više djece.

„Nikad nisam bio nametljiv čovjek. Ali kad je Republika Srpska u pitanju tu sam spreman da se borim do kraja. Zato i znam da cjenim one koji su svoju borbu ugradili u njene temelje i one koji ugrađuju sebe u njen opstanak, a to su prije svega borci i majke. Daću sve od sebe da sprovedemo plan DNS-a da se boračka naknada poveća za 50% a da majke četvoro i više djece dobiju nacionalne plate.“, istakao je Jovičić u prepunoj sali u Čelincu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Grupa od 13 hodočasnika iz Rudog krenula je prema manastiru Ostrog

Na pokloničko putovanje iz Rudog danas je krenula grupa od 13 hodočasnika koji će pješačiti oko 220 kilometara...

“BUDI HUMAN“: Igoru je potrebna pomoć dobrih ljudi (foto)

Otac mu je preminuo prije 10 godina od karcinoma, a sada se i on bori protiv iste bolesti Igor...

KOŠARAC: Vidljivo je da se pokušava trasirati put izbornog procesa na Šmitovim stavovima

Zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac istakao je da je vidljivo da bošnjačka struktura primarno želi da implementira...

BORENOVIĆ U SKOPLJU: Nove tehnologije poželjne u izbornom procesu

Predsjednik PDP i poslanik u PD PS BiH, Branislav Borenović, kao član Delegacije PS BiH u Parlamentarnoj skupštini...