Milorad Jovičić SDS Ugljevik: Samo vlast koja proizilazi iz naroda iskreno služi narodu

Datum:

Share post:

Čvrsto ću štititi interese Ugljevika, Semberije, Majevice i Posavine u Narodnoj skupštini Republike Srpske, poručio je kandidat SDS-a za narodnog poslanika Milorad Jovičić na večerašnjoj predizbornoj konvenciji u ovoj podmajevičkoj opštini pred 1.000 članova i simpatizera SDS-a.

Jovičić je podsjetio da interese Ugljevika najdosljednije može zastupati onaj ko u njemu živi i dijeli sudbinu građana.

-Kao odbornik u SO-e Ugljevik grčevito sam se borio protiv priče Komsar i famozne treće faze. Zagovornik sam državne firme, čuvanja prirodnih resursa i ako treba da se gradi nova faza neka iza toga stoji država a ne sumnjiva priča iz Dagestana. U NS RS na isti način ću reagovati na svaku aktivnost koja bi štetila građanima Republike Srpske-rekao je Jovičić.

On je dodao da će se zalagati za vladavinu prava, za zaštitu svakog stanovnika od samovolje, prevelike snage i zloupotrebe onih koju su na vlasti.

TESTNA REKLAMA

-Zalagaću se bolji život svih stanovnika Republike Srpske, a ne za raslojavanje i bespravno bogaćenje pojedinaca kako je to činila aktuelna vlast-istakao je Jovičić.

Biračima je poručio da izađu na izbore, podrže promjene, izraze svoju volju na biračkom mjestu, a ne da ostanu u stanju apatije i nezainteresovanosti za izborni proces u koje ih je svjesno dovela aktuelna vlast propagirajući im frazu da su svi političari isti.

-Nismo svi isti, dokaz moje tvrdnje je i gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.  Taj mladi čovjek pokazao je da postoje ljudi koji će sprovesti promjene, istinske a ne kozmetičke. On, Draško Stanivuković, Jelena Trivić i Nebojša Vukanović, uz iskustvo Mirka Šarovića, garant su mojih tvrdnji da nismo svi isti – rekao je Jovičić.

Pobjeda Šarovića i Trivićeve, naglasio je Jovičić, biće pobjeda naroda protiv akuelne nenarodne vlasti.

– Sigaran sam da će 2. oktobra u Republici Srpskoj doći do pormjene vlasti jer narod vjeruje u čvrste, poštene, nepotkupljive ljude kakve imamo u SDS-u. Jedino vlast koja proizilazi iz naroda može da služi narodu-istakao je Jovičić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

JELENA TRIVIĆ podržala Gradonačelnika Bijeljine (foto)

-Pozivam nadležne organe da ispitaju lice koje je nedvosmisleno uputilo prijetnje gradonačelniku Bijeljine dr Ljubiši Petroviću tokom skupštinskog...

LOVAČKI SAVEZ RS: Poziv korisnicima lovišta za dostavljanje informacija

U postupku sprovođenja Odluke o osiguranju članova lovačkih uduženja i njihovih lovaca gostiju, zatim osiguranju od opasnosti požara...

PETROVIĆ: U Skupštini je na snazi političko licemjerstvo (video)

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, rekao je novinarima da je procenat izvršenja budžeta za kapitalna ulaganja za prvih devet...

JOVIČEVIĆ (DEMOS): Odgovor na inicijativu vezano za asfaltiranje saobraćajnice „TOPOLICA“ (foto,video)

-Gospodo, pročitajte odgovor resornog odjeljenja, poručio je na početku svog obraćanja Jovičević, oko asfaltiranja saobraćajnice pod nazivom "TOPOLICA". -Potvrdili...