SNSD – NOVI DVOROVI : POBIJEDIĆEMO, ALI NAM ZBOG SRPSKE TREBA UBJEDLJIVA POBJEDA

Datum:

Share post:

Kandidat SNSD-a za poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH  iz Izborne jedinice dva Nedeljko Ćorić je rekao da sve ankete pokazuju da će SNSD pobijediti i na ovim izborima, ali je zatražio od građana da se dodatno angažuju kako bi ta pobjeda bila ubjedljiva i pokazala da su politike koje nude SDS i PDP u liku Šarovića i Trivićeve potpuno neprihvatljive.

„Ovi izbori su vrlo ozbiljni iz više razloga. Sa jedne strane imamo mogućnost da biramo između Republike Srpske, a sa druge unitarnu BiH.  Sa jedne strane „imamo siguran dvojac  Milorada Dodika i Željku Cvijanović koji garantuju mir, stabilnost, razvoj, sigurnost i prosperitet u Republici Srpskoj, a sa druge Mirka Šarovića koji obećava nekakvu njegovu bolju budućnost i Mladena Ivanića u liku Jelene Trivić“ rekao je  Ćorić i istakao i da su Šarović i Ivanić propali političari i ,“izdanci propalih politika“.

Kao druge dvije dobre vijesti je istakao da je donijet Zakon o besplatnoj legalizacija objekata izgrađenih do 2013. godine  i da sljedeće sedmice penzionerima ponovo biti uplaćeno  po 100 KM .

Ćorić je rekao da vjeruje u jedinstvo za dobro Srpske, ali da ima i onih nejakih, političara koji rade pod uticajem druge strane, pod uticajem bošnjačke politike i dijela međunarodne zajednice.

„Mi ćemo pobijediti u Republici Srpskoj, ali je vrlo važno da pobijedimo i ovdje u Bijeljini i svoj glas da damo Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović. Mi ćemo biti samo dejtonski dio BiH i ništa drugo ne dolazi u obzir, po cijenu odvajanja i sjedinjavanja sa svojom maticom“, rekao je Ćorić.

Vojin Mitrović, nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Iz Izborne jedinice šest, upozorio je večeras na tribini u Novim Dvorovima da su predstojeći izbori – izbori za opstanak Republike Srpske ili za unitarnu BiH. On je naglasio da je jedina sigurnost za opstanak i stabilnost Republike Srpske podrška Miloradu Dodiku za predsjednika Republike Srpske i Željki Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH.

„Za unitarnu BiH su Mirko Šarović i Jelena Trivić. Narod je već odlučio da podrži Milorada Dodika i Željku Cvijanović, jer su oni garant jake, stabilne i prosperitetne Republike Srpske“, naglasio je Mitrović.

Kandidat SNSD za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Milica Lovrić izrazila je uvjerenje da će mještani Novih Dvorova na izborima svoj glas dati Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović te da će uz njihovu pobjedu  kandidati SNSD-a za Narodnu skupštinu Srpske i Predstavnički dom BiH , nastaviti braniti i štititi srpske nacionalne interese.

Branka Marković Savčić kandidat SDS Semberije na listi SNSD za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice 6 istakla je da međunarodna zajednica, jedan njen dio želi da poništi Dejtonski mirovni sporazum i izmijeni ustav BiH koji je proizišao iz njega. Time se želi izaći u susret političkom Sarajevu i održati Dejton 2.

„Već dvadeset godina muslimani u BiH koji se sada nazivaju Bošnjaci uporno rade da se napravi Dejton dva, da se zamisao Alije Izetbegovića o unitarnom Bosnom pod kontrolom jednog naroda realizuje. Ali taj novi Dejton ne dozvoljava Milorad Dodik, koji nije poklekao ni pod jednim pritiskom i ucjenom“ rekla je Savčić.

Ona je rekla da su članovi SDS Semberije isključeni iz SDS prije dvije godine kada su predložili Mirku Šaroviću da se uđe u savez za SNSD na lokalnom nivou.

„Isključeni smo jer smo željeli bolji razvoj Bijeljine,  zarad napretka i to se nije svidjelo Šaroviću. Danas SDS Semberije podržava politiku Milorada Dodika i zato sam ja ovdje na listi i zato imamo podršku članstva koje je stvaralo SDS u Semberiji“ rekla je Savčić.

Dragan Knežević kandidat SNSD Semberije na listi SNSD za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice 6 je  naglasio da su i Srbija i Republika Srpska ugrožene, Srbija po horizontali zbog Kosova, a Republika Srpska po vertikali zbog rušenja odnosa u BiH.

„Zapad želi pokazati da je moćan na ovom prostoru, jer ne može u Ukrajini. Želi RS i BiH da uvede u NATO i da na vlast dovedu ove snage iz opozicije. Sjetite se samo kako je rušen  Slobodan Milošević. Koriste se iste metode uz ogromnu medijsku mašineriju. Nemojte to dozvoliti.  Isključite i ne gledajte BN TV, jer mi nemamo prave opozicije, a oni pokušavaju da preko ovog i drugih medija naprave opoziciju od svog naroda i da se glasa za one koji to ne zaslužuju“ naglasio je Knežević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

CIK raspisuje lokalne izbore, liste kandidata početkom jula

 U narednim danima, Centralna izborna komisija BiH, vjerovatno u ponedjeljak, 6. maja, donijeće odluku o raspisivanju lokalnih izbora...

Omladina SDS Bijeljina u nedjelju organizuje druženje sa sugrađanima

Omladina SDS-a organizuje druženje sa sugrađanima povodom Vaskrsa, najradosnijeg hrišćanskog praznika u nedjelju, 5. maja sa početkom...

Pokret za Bijeljinu na Veliki petak poslao poruku sugrađanima (foto)

U susret najradosnijem danu Hristovom vaskrsenju, Pokret za Bijeljinu je 3. godinu za redom organizovao podjelu vaskršnjih jaja...

Protivgradna zaštita juče ispalila 17 raketa na području Republike Srpske

Protivgradna zaštita dejstvovala je sa 17 protivgradnih raketa na području Republike Srpske. Tokom jučerašnjeg dana, od 14.28 do 16.50...