Ljekari bijeljinske bolnice i prof. dr Zlatko Maksimović na 6. Kongresu doktora medicine Republike Srpske u Tesliću (foto)

Datum:

Share post:

Ljekari bijeljinske bolnice, zajedno sa direktorom prof. dr Zlatkom Maksimovićem, imali su značajno učešće na 6. Kongresu doktora medicine Republike Srpske, koji je održan za vikend u Tesliću pod pokroviteljstvom Akademije nauka i umjetnosti Republike Srpske , Ministarstva zdravlja socijalne zaštite RS i Ministarstva nauke i tehnologije RS.

Zapažena su bila predavanja i stručni radovi naših ljekara iz najnovijih oblasti hirurškog tretmana, kardiologije, otorinolaringologije, neurologije i ginekologije.

Rad iz JZU Bolnice „Sveti vračevi“ na temu „Akutni vestibularni sindrom“, koji je pripremila dr Nada Savić, načelnica Odjeljenja za otorinolaringologiju ocijenjen je kao najbolji u kategoriji poster prezentacije.

Šesti kongres doktora medicine, sa međunarodnim učešćem, okupio je oko 300 eminentnih stručnjaka iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Austrije i Ujedinjenih Arapskih Emirata i predstavljeno je oko 200 naučnih i stručnih radova iz različitih oblasti medicine.

Generalni pokrovitelji 6. Internacionalnog kongres doktora medicine u Tesliću su predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, koji je svečano otvorio Kongres.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Snažan zemljotres u Hrvatskoj, osjetilo se i u BiH

Zemljotres jačine 4,7 stepeni po Rihteru registrovan je na području Hrvatske u ranim jutarnjim satima. Kako javlja ЕMSC, potres...

VRIJEME DANAS umjereno oblačno uz moguću kišu

Ujutru i prepodne umereno do pretežno oblačno uz slabu kišu ponegde. Zatim toplo i promenljivo uz sunčane periode...

KUDA IDE PARTIZAN? Bez titule 7 godina, dug 45 miliona evra, igrači bježe

Igor Duljaj je još jedan u nizu trenera koji su potrošeni i koji su platili ceh lošem radu...

Odbornici SO Ugljevik jednoglasni na tematskoj sjednici: UGLJEVIK NE DA RUDNO BOGATSTVO I OBRAZ!

Odbornici Skupštine opštine Ugljevik na današnjoj tematskoj sjednici jednoglasno su donijeli zaključke kojima se traži od nadležnih institucija...