ŠAROVIĆ: Resurse Republike Srpske ćemo vratiti narodu

Datum:

Share post:

Ključni ekonomski resurs ove zemlje, Elektroprivredu, oduzećemo iz ruke jedne stranke i njihovih tajkuna, i vratiti je narodu, na korist naroda, poručio je Mirko Šarović, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH.

„Mi želimo da sva naša djeca imaju jednake šanse, a ne samo ona sa crvenom knjižicom. Jednake šanse da najbolji, najsposobniji i najtalentovaniji dobiju svoj posao. Tako je pravedno i takva će biti politika SDS“ rekao je Šarović.

Šarović je dodao da će nova vlada koju će predvoditi SDS posebnu pažnju staviti na obnovu i izgradnju putne infrastrukture u Hercegovini.

„Kao prioritet ćemo uzeti puteve Ljubinje – Stolac, Berkovići – Nevesinje, a ključna saobraćajnica koju želimo da promovišemo je brza cesta od Bijeljine do Trebinja, preko istočnog dijela Republike Srpske, uz autoput Istočno Sarajevo – Beograd, koji će biti jedna od najvažnijih saobraćajnica u Republici Srpskoj.

Jelena Trivić, kandidat za Predsjednika Republike Srpske poručila je da je večerašnji skup u Trebinju pokazao da na izborima treba očekivati pobjedu koja će biti samo prvi korak u pobjedi za bolju Srpsku.

„Pobijedićemo, pobijedićemo korupciju kojom je Republika Srpska okovana. Mi ćemo osloboditi Hercegovinu i sačuvati narod u Republici Srpskoj, koja je naša najveća pobjeda 20 vijeka“ rekla je Trivićeva. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Protivgradna zaštita juče ispalila 17 raketa na području Republike Srpske

Protivgradna zaštita dejstvovala je sa 17 protivgradnih raketa na području Republike Srpske. Tokom jučerašnjeg dana, od 14.28 do 16.50...

LJUBO LJUBOJEVIĆ: Novinarstvo se danas nalazi između čekića i nakovnja

Ovaj dan obilježavamo u trenutku prijetnje po medijske slobode, ali i lošim statusom medijskih radnika. Svjetski je dan slobode...

Sportsko ribolovno udruženje „Riba“ tradicionalno organizovalo humanitarnu akciju pripremanja obroka korisnicima Narodne kuhinje na teritoriji Grada Bijeljina (foto)

Sportsko ribolovno udruženje "Riba" iz Bijeljine, u želji da uljepša praznične dane najugroženijim sugrađanima, danas je tradicionalno organizovalo...

DODIK POVODOM MEĐUNARODNOG DANA SLOBODE MEDIJA: Srpska stvorila uslove za rad svih medija

Republika Srpska, kao demokratsko društvo, stvorila je uslove za rad svih medija cijeneći važnosti slobode izražavanja, ulogu i...