TO Grada Bijeljina na 64. Danima berbe grožđa u Vršcu (foto)

Datum:

Share post:

Tradicionalna manifestacija Dani berbe grožđa u Vršcu i ove godine okupila je brojne posjetioce, ljubitelje vina i drugih proizvoda od grožđa.

Vršac, Grad vina, tokom četiri dana biće prijestonica enologa, uživaoca vina ali i drugih manifestacija koje su organizatori pripremili za sve posjetioce.

U četvrtak je startovao Grožđebal gdje se slavilo uz besplatno vino, kobasice i tamburaše a izabrana je i vinska ljepotica.

Turistička organizacija Vršac, organizator manifestacije pripremila je brojne sadržaje u toku trajanja događaja, a sinoć je održan prijem u gradskoj upravi za sve goste, priređen vatromet a brojne goste, i pored lošeg vremena, zabavljao je estradni umjetnik Željko Vasić, još će koncerte održati Danica Krstić, Haris Džinović i Aleksandra Prijović.

-Saradnja Turističkih organizacija Vršca i Bijeljine traje dugi niz godina tako da smo i ovoga puta bili gosti naših prijatelja, divnih ljudi iz ove organizacije. Upoznali smo prijatelje iz Mađarske i Rumunije i dogovorili njihov dolazak u Bijeljinu na Sajmove turizma i vina, saopštili su iz Turističke organizacije Grada Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

LAVROV: Dodik se jedini bori za dejtonske principe

"Rezolucijom o Srebrenici se žele slomiti Srbi" Lavrov poručio da se Dodik jedini bori za dejtonske principe Ministar spoljnih...

Romi u Bijeljini obilježili Đurđevdan i dolazak proljeća

Bijeljinski Romi tradicionalno su obilježili praznik Đurđevdan bacanjem vjenčića od vrbovog pruća u kanal Drina-Dašnica, te su na...

Sedmogodišnja glumica iz Bijeljine nevjerovatnim talentom opisala je nekadašnju, ali i sadašnju društvenu sliku (foto)

Mlada glumica iz Studija glume "Scena" iz Bijeljine koji funkcioniše pri Pedagoškom fakultetu, Milica Maksimović ostavila je mnoge...

U Srpskoj rođeno 13 beba

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 11 beba, i to četiri djevojčice i devet dječaka,...