SNSD: PRED NAMA SU ISTORIJSKI VAŽNI IZBORI ZA REPUBLIKU SRPSKU I SRPSKI NAROD

Datum:

Share post:

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović upozorio je na tribini ove stranke u Koviljušama da su pred nama jedni od najznačajnijih izbora u istoriji Republike Srpske, jer se u svijetu dešavaju veliki lomovi.

„Za ozbiljna i teška vremena potrebni su nam ozbiljni i provjereni ljudi, iza kojih stoje djela. Ljudi koji su se ostvarili i kao političari i lideri i kao državnici, a to su Milorad Dodik za predsjednika Republike Srpske  i Željka Cvijanović za člana Predsjedništva BiH,“ istakao je Mitrović

Na drugoj strani se, kako je rekao, nalazi istrošeni političar Mirko Šarović sa propalim politikama bez programa i cilja, i Jelena Trivić politički amater koji pokušava da se igra i kocka sa Republikom Srpskom.

,,Mi nemamo pravo takvim ljudima dati podršku i nećemo je dati. Republikom Srpskom se ne možemo kockati“ rekao je Mitrović.

On je naglasio da će Trivić i Šarović za stranu podršku u dolasku na vlast dobiti fakturu – račun, a taj račun je unitarna Bosna i Hercegovina.  Zato je potrebno glasati za one koji nam omogućavaju da odlučujemo o našoj sudbini, a to su Dodik i Cvijanovićeva.

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Dragan Knežević konstatovao je da su Koviljuše opterećen brojnim problemima čije rješavanje je u nadležnosti Gradske uprave

,,Ovi nagomilani problemi najbolji su pokazatelj kako mlade snage SDS i PDP ne mogu da riješe probleme u jednoj mjesnoj zajednici i naselju, a žele da upravljaju državom. Mislim da je to nemoguće. Ne trebamo prihvatati medijske spinove i manipulacije. Trebamo se osloboditi pritiska pojedinih medija, izaći na izbore i podržati SNSD, da odnesemo brutalnu pobjedu na ovim izborima“ rekao je Knežević.

On je podsjetio da su prije tri dana u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojene izmjene i dopune Zakona o legalizaciji bespravno izgrađenih objekata koji omogućava potpuno besplatnu legalizaciju stambenih objekata koje su napravila izbjegla i raseljena lica, ali i drugi građani u površini do 400 metara kvadratnih.

„Svi dobro znate koliko se SNSD oslanja na narod, koliko osluškuje potrebe naroda i koliko mjere i zakone prilagođava potrebama naroda“ rako je Knežević  i pozvao građane da podrže ovakvu politiku.

Major Vojske republike srpske i kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice šest ispred SDS Semberije na listi SNSD  Branka Savčić naglasila je da će i ona i njeni bližnji glasati za Milorada Dodika i Željku Cvijanović, jer „od toga zavisi gdje ćemo da živimo mi i gdje će živjeti naša djeca“ ističući da više nigdje ne želi da se seli kao u posljednjem ratu.

,,Zašto to kažem? Vidite da su na sceni dvije suprotstavljene politike, takozvane opozicije i pozicije. Politika koja je pravi put je politika koju je vodio i vodi predsjednik Milorad Dodik. Čuvao  je Republiku Srpku i u Briselu i na svakom mjestu. Borio se za opstanak Dejtonskog sporazuma u kojem je sadržan temelj Republike Srpske“ pojasnila je Savčić upozorivši da se danas u BiH i van nje zagovara ustavna prekompozicija, novi Dejton i uspostavljanje  ,,građanske države“ koja će biti na štetu srpskog naroda.

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Zlatan Lazarević pozvao je građane da glasaju za poslaničke kandidate ove stranke i obavezno Milorada Dodika i Željku Cvijanović, jer ćemo na taj način sačuvati Republika Srpku i spriječiti pokušaje stranih faktora da je destabilizuju preko kandidata opozicije.

Upozorio je da zbog poremećaja na svjetskom planu, neki koji imaju problema u Ukrajini, mogu pokušati da na nama pokažu da su jaki, da mogu da postignu neki uspjeh, zbog čega je bitno birati kandidate koji zastupaju politiku SNSD.

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Tatjana Perić je pozvala na jedinstvo, ističući  da je važno da 2. oktobra odgovornost podignemo na najviši nivo i sačuvamo identitet Republike Srpske.

,,Mi danas imamo republiku Srpsku i svoj identitet. U narednom periodu nam se sprema scenario po kojem postoji mogućnost destabilizacije kako bismo ovo izgubili, a time bi pokušali dovesti u pitanje i naš opstanak na ovim prostorima. Zato, zađite na izbore 2, oktobra i glasajte za naše liste za Narodnu skupštinu i Parlament BiH i naše pojedinačne kandidate Željku Cvijanović i Milorada Dodika“ naglasila je Perić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

AD ’’GRAD’’ BIJELJINA: Dr Saša Lalić predsjednik Organizacionog odbora ’’Interagro 2024’’ – “ZEMLJA SE BRANI JER HRANI, KAO MAJKA’’ (foto)

“ZEMLJA SE BRANI JER HRANI, KAO MAJKA’’ U sali za sastanke AD“GRAD“ , održana je prva sjednica sa konstitutivnim...

“Z Marketi” otvorili vrata svog najnovijeg objekta u Račanskoj ulici u Bijeljini (foto,video)

“Z Marketi” vodeći lanac supermarketa poznat po svojoj širokoj ponudi kvalitetnih proizvoda, danas je otvorio vrata svog najnovijeg...

Đurđević, predsjednik SG Bijeljina, otvorio Vaskršnju izložbu članova Udruženja likovnih umjetnika „Sveti Luka“ (foto)

Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević svečano je otvorio Vaskršnju izložbu članova Udruženja likovnih umjetnika ''Sveti Luka'' iz...

DODIK: Igranka muslimana obiće se o glavu BiH (foto)

Igranka koju su priredili bosanski muslimani po pitanju članstva samoproglašenog Kosova u Savjetu Evrope na kraju će se...