Svečana podjela diploma na Pedagoškom fakultetu u Bijeljini

Datum:

Share post:

Na Pedagoškom fakultetu u Bijeljini danas je organizovana svečana podjela diploma za 135 studenata koji su završili ovaj fakultet u tri studijska programa, Razredna nastava, Predškolsko vaspitanje i Tehničko vaspitanje i obrazovanje – Informatika.
Dalibor Stević, dekan ovog fakulteta, čestitajući studentima na uspješnom okončanju studija, istakao je da ova visokoškolska institucija školuje kvalitetne kadrove za obrazovne ustanove i druge institucije.
„  Čestitam vam na upornosti i zalaganju i želim da stečeno znanje uspješno primijenite u svom budućem radu. Pedagoški fakultet je cijenjena visokoškolska ustanova u ovoj regiji i ima bitnu ulogu u našoj društvenoj zajednici. Ovdje se obrazuju studenti prvog i drugog ciklusa, od prošle godine smo uveli i treći ciklus na razrednoj nastavi. U ovoj godini ćemo upisati oko 150 studenata i vjerujem da će interesovanje za naš fakultet biti na zavidnom nivou, kao i ranijih godina“, istakao je Stević.
Prigodni pokloni su uručeni studentima generacije, Jeleni Dokić, Dejani Bjelica, Nedi Vuković, Kristini Perkanović i Milani Maksimović.
Osim predstavnika akdemske zajednice, profesora i saradnika, ovoj svečanosti su prisustvovali i prorektori Univerziteta Istočno Sarajevo, predstavnici srednjih škola i vrtića koje sarađuju sa ovom isokoškolskom ustanovom I druge ličnosti iz javnog I kulturnog života grada.
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Košarkaši Crvene zvezde osvojili titulu u regionalnoj ABA ligi

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su titulu u regionalnoj ABA ligi. Crveno bijeli su u trećoj utakmici finalne serije pobijedili...

Otvoren prvi sajam ljepote i zdravlja u Bijeljini (foto)

Prvi sajam ljepote i zdravlja pod nazivom „Beyond beauty“ otvoren je  u hotelu „Drina“ u Bijeljini. Sajam će...

ZEKIĆI: SRPSKE ŽRTVE NIKO NE ČUJE – Rezolucija o Srebrenici neće donijeti mir

Rezolucija o Srebrenici neće donijeti mir. Srpske žrtve niko ne priznaje, u takvim okolnostima suživot je gotovo nemoguć....

Gradu Bijeljina donirani kontejneri za mješoviti komunalni otpad, papir, lug, plastiku i staklo (foto)

Gradu Bijeljina su donirani kontejneri za mješoviti komunalni otpad, papir, lug, plastiku i staklo Gradu Bijeljina je isporučena vrijedna...