Poziv na prezentaciju Programa za dodjelu bespovratnih sredstava start-ap, malim i srednjim preduzećima

Datum:

Share post:

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća i Agencija za razvoj MSP Grada Bijeljina 27. novembra 2018. godine u Bijeljini organizuju prezentaciju 3. javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava poslovnim subjektima koji imaju inovativne poslovne ideje, proizvode ili usluge koji mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja.

Maksimalan iznos grant sredstava dostupan za start-ap iznosi 10.000 evra, a za mikro, mala i srednja preduzeća do 250 zaposlenih 30.000 evra, s tim da preduzeća moraju obezbijediti i vlastito učešće u iznosu od minimalno 50 odsto.

Sredstva su obezbijeđena kroz program „Challenge to Change“ – C2C koji sprovode Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća i Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA, a finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju – Sida/Ambasada Švedske u BiH.

Prezentacija će biti održana od 11,00 časova u Velikoj sali u glavnoj zgradi Gradske uprave Grada Bijeljina na Trgu kralja Petra I Karađorđevića i tom prilikom će biti dane osnovne smjernice o uslovima prijave i pojašnjeni koraci za onlajn-prijavu.

Prisustvo na prezentaciji potrebno je potvrditi najkasnije do 26.11.2018. godine na adrese elektronske pošte [email protected] ili [email protected], za poslovne subjekte iz Bijeljine.

Više informacija o projektu i javnom pozivu potencijalni aplikanti mogu dobiti na internet-stranici: www.c2c.ba

Izvor: www.bijeljina.org

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vuk Lukić iz Bijeljine pješke stigao do Ostroga (video)

Na hodočašće, put Ostroga 13. aprila krenuo je Bijeljinac Vuk Lukić, jer je želio da se pokloni moštima...

Kadeti OK ’’Radnik’’ Bijeljina na Majskom turniru u Beogradu (foto)

Kadeti OK ’’Radnik’’ iz Bijeljine su učestvovali po prvi put na tradicionalnom Majskom turniru u Beogradu. -Rezultatski, što je...

APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Pomozimo Sanelu iz MZ Janja da obnovi kuću nakon požara (foto,video)

Sanelu Đeziću iz Janje kod Bijeljine je potrebna materijalna i svaka druga pomoć kako bi što prije sanirao...

KOŠARAC: Cvijanovićeva pred SB UN jasno iznijela stavove politike Srpske i predsjednika Dodika

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sinoć je pred SB UN jasno i argumentovano, bez suvišnih riječi, iznijela...