A.D. ''Grad'' Bijeljina na manifestaciji ''Kotlić kod Točka 2022''

Datum:

Share post:

Na tradicionalnoj manifestaciji ''Kotlić kod Točka 2022'' svoje učešće su uzeli, a dali i doprinos odličnoj atmosferi , i zaposleni A.D. ''Grad'' Bijeljina.
 
Ova manifestacija se tradicionalno održava u okolini Bijeljine, selu Gornji Dragaljevac, u predivnom prirodnom ambijentu i još boljoj organizaciji, uz učešće velikog broja ekipa iz Semberije i regije.
 
Da radnici mogu biti najbolja reklama, to su ovoga puta potvrdili i radnici A.D. ''Grad'' – Poslovne jedinice Agrotržni centar ''Knez Ivo od Semberije''.
 
Radnici koji u ovom dijelu sezone najveći teret Društva nose na svojim leđima, svoju energiju i entuzijazam prenijeli su i na ovu manifestaciju. Odlično pripremljen gulaš, rashlađeno piće i izvorska voda, osmeh i vedrina, bili su dovoljan razlog da se svaki posjetilac zadrži bar na kratko.
 
I u buduće ćemo uzimati ušešće na ovakvim i sličnim manifestacijama, a da bi se uvjerili kakvi smo mi organizatori i domaćini, pozivamo Vas da posjetite naše predstojeće manifestacije: Pantelinski vašar i XX Međunarodni sajam poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije „INTERAGRO 2022“, poručuju iz A.D. ''Grad'' Bijeljina.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Košarkaši Crvene zvezde osvojili titulu u regionalnoj ABA ligi

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su titulu u regionalnoj ABA ligi. Crveno bijeli su u trećoj utakmici finalne serije pobijedili...

Otvoren prvi sajam ljepote i zdravlja u Bijeljini (foto)

Prvi sajam ljepote i zdravlja pod nazivom „Beyond beauty“ otvoren je  u hotelu „Drina“ u Bijeljini. Sajam će...

ZEKIĆI: SRPSKE ŽRTVE NIKO NE ČUJE – Rezolucija o Srebrenici neće donijeti mir

Rezolucija o Srebrenici neće donijeti mir. Srpske žrtve niko ne priznaje, u takvim okolnostima suživot je gotovo nemoguć....

Gradu Bijeljina donirani kontejneri za mješoviti komunalni otpad, papir, lug, plastiku i staklo (foto)

Gradu Bijeljina su donirani kontejneri za mješoviti komunalni otpad, papir, lug, plastiku i staklo Gradu Bijeljina je isporučena vrijedna...