U BIJELJINI još jedna osoba POBIJEDILA COVID 19

Datum:

Share post:

Još pet osoba zaraženo je virusom korona u Republici Srpskoj, izjavio je danas ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić.

– U protekla 24 sata ukupno su testirana 362 uzorka i sa današnjim danom imamo ukupno 458 pozitivnih na virus korona – precizirao je Šeranić.

Svi novozaražni su muškarci.

– Svi uzorci u protekla 24 sata su testirani u Institutu za javno zdravlje RS, a uzorci su iz cijele Republike Srpske – istakao je Šeranić.

U Bijeljini do 8 časova 15. aprila broj osoba registrovanih na COVID 19 je tri, i sve tri osobe se nalaze u Domu učenika, a osoba koja se nalazila u bolničkom karantinu oporavila se i tokom dana biće otpuštena u kućnu izolaciju narednih 14 dana, kako to procedura i nalaže.

Svi očekivani rezultati stigli su sa negativnim rezultatom, a pod nadzorom je 65 osoba.

U bolničkom karantinu se trenutno nalazi 14 osoba. Do sada je testirano 178 osoba. Hvala svima koji poštuju savjete i preporuke i koji shvataju da je u interesu zdravlja svih nas da nastavimo sa primjenom pojačane lične higijene, posebno što češće pranje ruku, socijalna distanca, kao i nošenje rukavica i maski. Budimo iskreni u davanju podataka , budimo odgovorni prema sebi i drugima, navodi se u saopštenju bijeljinske bolnice.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vuk Lukić iz Bijeljine pješke stigao do Ostroga (video)

Na hodočašće, put Ostroga 13. aprila krenuo je Bijeljinac Vuk Lukić, jer je želio da se pokloni moštima...

Kadeti OK ’’Radnik’’ Bijeljina na Majskom turniru u Beogradu (foto)

Kadeti OK ’’Radnik’’ iz Bijeljine su učestvovali po prvi put na tradicionalnom Majskom turniru u Beogradu. -Rezultatski, što je...

APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Pomozimo Sanelu iz MZ Janja da obnovi kuću nakon požara (foto,video)

Sanelu Đeziću iz Janje kod Bijeljine je potrebna materijalna i svaka druga pomoć kako bi što prije sanirao...

KOŠARAC: Cvijanovićeva pred SB UN jasno iznijela stavove politike Srpske i predsjednika Dodika

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sinoć je pred SB UN jasno i argumentovano, bez suvišnih riječi, iznijela...