ZVEZDIN KARAVAN podrške obradovao i Bijeljinca DRAGANA MIRIĆA – Zvezda je život, ostalo su sitnice

Datum:

Share post:

Jedinstvena akcija „Od Zvezde s ljubavlju“ pomaže članovima i veteranima starijim od 65 godina širom Srbije. Zvezdin karavan je odlučio da obraduje i svoje starije članove u RS.

FK „Crvena zvezda“ u RS ima 17 članova starijih od 65 godina, a jedan od njih je u Bijeljini. Dragana Mirića, člana i predsjednika Nadzornog odbora Udruženja navijača Crvene zvezde Bijeljina, u ponedjeljak je obradovao poklon-paket koji je dobio od FK „Crvena zvezda“.

Dragan Mirić

 
„FK „Crvena zvezda“ sproveo je akciju pomoći svim svojim fudbalerima starijim od 65 godina, ali i svim starijim članovima koji plaćaju godišnju članarinu. Prvo je akcija sprovedena u Srbiji, a potom i u RS. Paket su mi uručili članovi „Udruženja navijača Crvena zvezda u Bijeljini““, rekao je Mirić za portal Dešavanja u Bijeljini.

Paketi pored prehrambenih artikala sadrže i nekoliko navijačkih rekvizita. Mirić ističe da mu mnogo znači ovaj znak pažnje i da Klub pokazuje koliko cijeni njih kao članove.

„Nisam znao da ću dobiti ovaj poklon. Pratio sam akciju na portalu „Crvene zvezde“, ali sam znao da je to bilo samo za Srbiju. Nisam mislio da će to sve preći i u RS kao što su oni odlučili. Ja sam član Kluba već nekih 10 do 12 godina. Kad god sam u mogućnosti idem na utakmice Kluba u Beograd. Većinom preko Udruženja nabavljamo karte i idemo na utakmice“, rekao je Mirić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vuk Lukić iz Bijeljine pješke stigao do Ostroga (video)

Na hodočašće, put Ostroga 13. aprila krenuo je Bijeljinac Vuk Lukić, jer je želio da se pokloni moštima...

Kadeti OK ’’Radnik’’ Bijeljina na Majskom turniru u Beogradu (foto)

Kadeti OK ’’Radnik’’ iz Bijeljine su učestvovali po prvi put na tradicionalnom Majskom turniru u Beogradu. -Rezultatski, što je...

APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Pomozimo Sanelu iz MZ Janja da obnovi kuću nakon požara (foto,video)

Sanelu Đeziću iz Janje kod Bijeljine je potrebna materijalna i svaka druga pomoć kako bi što prije sanirao...

KOŠARAC: Cvijanovićeva pred SB UN jasno iznijela stavove politike Srpske i predsjednika Dodika

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sinoć je pred SB UN jasno i argumentovano, bez suvišnih riječi, iznijela...