VIKENDICA ''DRINSKO JUTRO'' BIJELJINA – Mjesto za odmor i druženje (foto)

Datum:

Share post:

Vikendica „Drinsko jutro“ opremljena bazenom, dječijom igraonicom i pečenjarom smještena je na placu od 1.200 metara kvadratnih i nalazi se na Pavlovića putu, blizu „Slobomir“ univerziteta.

Vikendica postoji već pet godina, klimatizovana je i njen kapacitet je do deset osoba. Posjeduje kuhinju, dnevni boravak, spavaone i spavaće sobe.


Na placu je urađena kompletna infrastruktura – rasvjeta, ozvučenje, toalet, bazen i đakuzi, a vanjski dio je opremljen za različite vrste proslava.

Ukoliko vam je potrebno mjesto za odmor, mjesto gdje ćete provesti vikend sa porodicom ili prijateljima ili mjesto za proslavu rođendana, djevojačkih i momačkih večeri i druge vrste žurki, vikendica „Drinsko jutro“ pravi je izbor za vas.

Sve informacije možete dobiti na fejsbuk i instagram profilu vikendice „Drinsko jutro“, kao i na broj telefona: +387 (0) 65/455-866.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...