DOBOJ: Prva sjednica GO SNSD na čelu sa Obrenom Petrovićem (foto)

Datum:

Share post:

Predsjednik Povjereništva dobojskog SNSD-a Obren Petrović najavio je danas da će naredne sedmice SNSD u Doboju posjetiti predsjednik partije Milorad Dodik i potpredsjednik Željka Cvijanović.
 

Petrović je pred početak sjednice povjereništva rekao novinarima da će odbor ove stranke biti najjača politička opcija u Doboju, a drugi po snazi u Republici Srpskoj. 

On je poručio da će Doboj dobiti mnogo više uz pomoć SNSD-a, Vlade, predsjednika Srpske i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH. 

Petrović je istakao i da će uslijediti rad na terenu sa mjesnim odborima, jer je namjera da se ojačaču i tako postižu bolji rezultati. 

Dosadašnji predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Uroš Gostić rekao je da će na današnjem sastanku biti donesene određene smjernice o narednom djelovanju. 

 

Thumbnail

 

On je pojasnio da je ovo prvi sastanak u novoj formaciji koju čine članovi SNSD-a i dijela drugih stranaka, koji se priključuju, sa ciljem da se stvori jedna baza biračkog tijela da se ne bi razmišljalo da li su u pitanju lokalni ili republički izbori. 

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik raspustio je Gradski odbor SNSD-a u Doboju i za predsjednika povjereništva 18. aprila imenovao Obrena Petrovića.

Izvor: atvbl.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

EPISKOP FOTIJE: U Vaskrsu sabrana sva ljudska nada (foto)

NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Fotije čestitao je predstojeći Vaskrs, ističući da je u njemu sabrana sva ljudska nada. "Ispovijedajući...

Zvezda pregazila Megu u prvom meču i napravila veliki korak ka finalu ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Mege u prvom meču polufinala ABA lige i tako napravili veliki korak...

VUČEVIĆ: Od Brisela se očekuje da ne postavlja uslove koji nikome nisu postavljani

Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da je članstvo u ЕU nacionalni i strateški cilj Srbije, koja očekuje...

BIJELJINA: Borjan Maksimović obišao gradilište u Vidovdanskoj ulici (foto)

Borjan Maksimović  načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje po ovlaštenju gradonačelnika Bijeljine je posjetio gradilište u Vidovdanskoj ulici, gdje je...