Govedarica: Doboj da vodi čovjek iz naroda

Datum:

Share post:

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica rekao je da na mjesto gradonačelnika Doboja treba da dođe mlad, pošten i hrabar čovjek, a da Nebojša Šajinović ima sve te kvalitete i da će raditi zajedno s narodom i u interesu naroda.

– Gradonačelniku Doboja nije potrebno 20 savjetnika za čije plate se za četiri godine potroši više od tri miliona KM. Šajinović će, između ostalog, i to promijeniti – naveo je Govedarica.

-Stanovnici Doboja moraju imati mogućnost da normalno žive i rade u svom gradu, a ne da u potrazi za zaposlenjem moraju odlaziti u druge zemlje, izjavio je sinoć kandidat SDS za gradonačelnika Doboja Nebojša Šajinović.

On je na tribni SDS u selu Stanovi rekao da sadašnja vlast ništa i ne pokušava kako bi se ovakva situacija promijenila, jer im je jedino bitno da je samo njima dobro.

„Razgovarao sam sa dva značajna investitora koji već duže vrijeme pokušavaju otvoriti nove pogone u Doboju. Oni su mi rekli da od strane ljudi koji sada vode Doboj nema ni najmanje želje da oni realizuju svoje projekte“, kazao je Šainović.

On je poručio da je došlo vrijeme da se stanovnici Doboja zajedno suprotstave gluposti i lopovluku i da skupe snagu i pokažu da im niko ne može oduzeti pravo da mislimo svojom glavom.

„Narod zna kakvo je stanje u ovom gradu. Moramo mijenjati stvari i pokazati da svi nisu isti, a što je najvažnije moramo u nedelju na izbore izaći u što većem broju“, kazao je Šainović.

Prijevremeni izbori za gradonačelnika Doboja biće održani 17. februara, jer je Obrenu Petroviću prestao mandat na ovoj funkciji nakon što je prihvatio mandat u Predstavničkom domu parlamenta BiH.

Za izbor gradonačelnika Doboja ovjerena je kandidatura šest nezavisnih kandidata – Igora Jovanovića, Borisa Jerinića, Slađana Starčevića, Vladimira Markovića, Gorana Simića, te Milovana Dujakovića.

Kandidat političkog subjekta Spas nezavisnih lista Doboj je Slobodan Dević.

Izvor: rtvbn.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

OPOZICIJA neće ići na sastanak sa vladajućom koalicijom na temu učešća na izborima

-Odlučili smo da ja, kao predsjednik Narodne skupštine, pozovem sve predsjednike političkih stranaka iz Srpske, kao i predstavnike...

POSJETITE ŠTAND A.D.“GRAD“ BIJELJINA NA NOVOSADSKOM SAJMU

A.D.“Grad“ Bijeljina će se i ove godine predstaviti na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, a koji ujedno...

Noć muzeja 2024. 18. maja u Bijeljini

Muzej Semberije vas 18. maja poziva na jedinstveni umjetnički spektakl koji se realizuje u preko 3.000 muzeja u...

U subotu šesti turnir projekta “Trofej Odbojkica“ i u Bijeljini! (foto)

Karavan mladosti, zabave, veselja, igre i sporta, u okviru festivala Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom “Trofej Odbojkica”, stiže...