CENTRALNA TRIBINA SOCIJALISTIČKE PARTIJE U UGLJEVIKU

U (prepunoj) plavoj sali ugljevičkog centra za kulturu večeras je održana centralna tribina Socijalističke partije. Pored brojnih članova i simpatizera podršku kandidatima za načelnika i odbornike pružili su predsjednik SP gospodin Petar Đokić, potpredsednik SP gospodin Nedeljko Jović kao i drugi funkcioneri Socijalističke Partije i gosti iz susjednih opština.

Nakon predstavljanja kandidata za načelnika i kandidata za odbornike prisutnima su se redom obraćali nosilac liste Vujo Marković, kandidat za načelnika Ugljevika Branislav Đokić, potpredsednik SP Nedeljko Jović te predsjednik SP i aktuelni ministar energetike i rudarstva Petar Đokić.

Zvaničnici su u svojim obraćanjima predstavili program stranke i značaj promjena koje su neophodne da bi Ugljevik postao bolje mjesto za život. Nagomilani problemi i manjak u budžetu Opštine Ugljevik su svakako veliki izazov za one koji bi željeli da to stanje poprave, a ugljevički Socijalisti vođeni principima borbe za rad, poštenja, solidarnosti i slobode uz kvalitetne kadrove svakako imaju potencijala za ovako velike poduhvate.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име