DEMOS Bijeljina organizovao je danas od 11.00 do 13.00 časova „ Na kafi sa kandidatima“ na Trgu kralja Petra I Karađorđevića, gdje u razgovoru sa sugrađanima pričaju o aktuelnoj situaciji, kao i njihovim problemima.

„Danas smo se okupili ovdje da razgovaramo sa građanima na jednoj kafi. Primijetili ste da u posljednje četiri godine naš grad stagnira. Mi smo u Skupštini Grada imali preko 200 inicijativa koje nisu prošle. DEMOS, kao stanka, smo uvijek bili posvećeni radu. Mi ćemo nastaviti da radimo za dobrovit građana. Prepoznali smo u gospodinu doktoru Mikajlu Laziću, čovjeka sa vizijom, čovjeka koji hoće da radi za dobrovit građana i mi želimo da ga podržimo, želimo da građani podrže našu listu za koju mislimo da je najbolja, trenutno, u našem gradu, jer su to ljudi koji su dokazani koji su posvećeni, koji žele da rade u interesu za dobro i građana“, rekao je Aleksandar Bunijevac, broj 15 kandidat za odbornika DEMOS

Ruža Milošević, kandidat na rednom broju 2 za kandidata za odbornika DEMOS rekla je da su žene DEMOS-a jake, kao i stranka sa nosiocem liste Milanom Dakićem.

„Sastali smo se danas da pokažemo koliko smo jake žene i jaka stranka sa nosiocem liste Milanom Dakićem. Želimo da podržimo doktora Lazića za Gradonačelnika. Naravno, velika podrška ide i od žena, ja sam predsjednica aktiva žena, kako u Gradskom odboru Bijeljina, tako potpredsjednica na nivou Republike Srpske. Želim da danas dan provedemo sa građanima, jer oni su nam na prvom mjestu. Vjerujte, ja kao kandidat broj dva, naročito ističem i borim se, da što više žena „uvučem“ u politiku, a pogotovo mlađih žena. Nastojim da sa našim predsjednikom i ostalim kandidatima što više, sa ovim izborima, izađemo i svoju riječ damo – ko treba da pobjedi i da kažemo da nam trebaju promjene u Bijeljini, jer Bijeljina stagnira u posljednjih nekoliko godina, tako da se nadam da će doktor Lazić biti taj koji će učiniti veliku promjenu za Bijeljinu“, zaključila je Miloševićka.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име