Saopštenje za javnost OK “Radnik“ Bijeljina prenosimo u cjelosti:
I drugu godinu zaredom međunarodne utakmice igramo van Bijeljine. Svima je vjerovatno poznat razlog, ali ovaj putem ćemo o ljepšim stvarima. Domaći teren, ali u pravom smislu tih riječi našim momcima je bila Gradiška. Teško je opisati dobrodošlicu koju smo imali u Gradišci.
Kad smo saznali da su uslovi za odigravanje kvalifikacija za LŠ podignuti na značajno viši nivo, obratili smo se Gradonačelniku Gradiške gospodinu Zoranu Adžiću sa molbom da nam pomogne oko organizacije utakmice. Bili smo skeptični, ali smo se grdno prevarili.
Iz kabineta su nam ekspresno odgovorili da su nam na raspolaganju njihovi resursi i da ćemo imati maksimalnu podršku u organizaciji utakmice. Na kratkom sastanku smo dogovorili aktivnosti potrebne za realizaciju utakmice. Da ne dužimo dalje, utakmica sinoć odigrana, sve pohvale za organizaciju utakmice od supervizora.
Ono što možemo napisati je: Hvala Gradiška!
Nadamo se da nećemo nekog izostaviti:
Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić i njegov kabinet,
Arena Gradiška, direktor Miloš Vujinić i svi momci iz njegovog tima koji su pružili podršku, Odbojkaški klubovi iz Gradiške koji su nam ustupili svoje resurse, treneri Pepa, Đole, Rajko, djevojčice koje su dodavale lopte i brisale podlogu, oficijelni spiker Dejan Gajić, dežurni ljekar Marijan Janković, linijske sudije i zapisničarka, Dragana Repić statističarka, direktor takmičenja OSRS Slavisa Kuzmanovic čiji je doprinos bio ogroman, zatim ekipa iz Novog Sada na čelu sa Vladom zaduženi za postavljanje i skidanje taraflexa, Odbojkaški savez Srbije , gospodin Dragutin Ćuk koji su nam ustupili bez naknade sistem Vocero.
Zatim, Taksi bar u kojem su bile smještene ekipe, restoran Fenomen zadužen za ishranu.I ne smijemo zaboraviti našeg Ćorić Nedeljko Ćorić koji je uvijek tu da pomogne organizaciono. Publici koja se odazvala pozivu za utakmicu i pružila zdušnu podršku našim momcima. Hvala i supervizoru iz Slovenije gospodinu Damjan Marinko, sudijama Sarikaya Ozan iz Turske i Čehu Jan Krtička.
Ne smijemo zaboraviti Slavišu Perovića našu „desnu ruku“ za CEV aplikaciju i detalje za organizaciju utakmice. Moramo biti i jesmo ponosni na utakmicu koju ste imali prilike gledati na Arena Sportu. Naši momcima svaka čast na onom što su sinoć pokazali. Danas su u Novom Mestu gdje će odigrati tri izuzetno jaka meča na turniru.
Odmora nema, jer u ponedeljak putujemo na revanš meč u Brašov. Gradiška nas je zadužila, hvala Vam ljudi na svemu!
Da li smo u našem gradu zaslužili takav tretman, da li su još neki trebali da nam pruže podršku prosudite sami.
Hvala onima iz našeg grada koji su sinoć bili uz Radnik.
MOK Krka Novo mesto , CSM Corona Brasov, Fino Kaposvár , MOK Mursa – Osijek su naši rivali ovih dana.
Idemo dalje, Radnik!
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име