“Smatramo da samo ujedinjeni sa građanima možemo ostvariti naše zajedničke ciljeve i zato želimo da ih u direktnom razgovoru upoznamo sa onim što planiramo uraditi u narednom periodu. Danas smo na više punktova u gradu i u sljedećih par dana planiramo da obiđemo sva semberska sela, da u većim selima u centru postavimo pultove, a u manjim da obiđemo građane od kuće do kuće, da tako ujedinimo selo i grad, i zajednički rješavamo probleme koji su pred svima nama,” najavio je danas u Bijeljini Milenko Mitrović nosilac Liste Koalicije Pokret za Bijeljinu, SDS Semberije, SPS – Goran Selak na izborima za odbornike u Skupštini grada Bijeljine.

Mitrović je zajedno sa kandidatima Koalicije učestvovao u podjeli predizbornog materijala i razgovoru sa građanima u pješačkoj zoni u Bijeljini.

“Danas smo tu da na najbolji način propagiramo i zajednički slogan “Složno za Bijeljinu”, jer kandidati za odbornike iz Pokreta za Bijeljinu izlaze na izbore zajedno na koalicionoj listi sa SDS Semberije i SPS – Goran Selak. Sve sugrađane pozivam da nam se priključe i sudjeluju, zajedno sa nama, u rješavanju nametnutih nam problema, olakšaju borbu i aktivno učestvuju u političkom životu. Pozdravljam Vas i pozivam da izađete na izbore 6. oktobra i podržite naše zajedničko djelovanje” poručio je danas Igor Bešlić, kandidat za odbornika u Skupštini grada Bijeljine.

Koalicija Pokret za Bijeljinu, SDS Semberije, SPS – Goran Selak očekuje da na izborima za Skupštinu grada Bijeljine osvoji tri odbornička mandata. U trci za gradonačelnika Bijeljine Koalicija podržava kandidaturu dr Mikajla Lazića.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име