Saopštenje za javnost OFK “Zenit“ Bijeljina prenosimo u cjelosti:

Naime, FSRS na preporuku FS područja Semberija, Majevica i Birač nestatutarnog, korumpiranog i krivično osuđivanog predsjednika Radike Marića donio je skandaloznu odluku da zabrani djeci od 10 do 14 godina da se takmiče u KOL RS grupa Istok (predpioniri i pioniri).

OFK „Zenit“ takmiči se u KOL RS duži niz godina sa velikim uspjehom i ispunjava sve uslove i po propozicijama FSRS nesmetano se može takmičiti u ovoj ligi. Čak pojedini klubovi nemaju ni seniorske ekipe, a djeca se nesmetano takmiče (to je za svaku pohvalu, nemamo ništa protiv njih).

Kuriozitet je to da je predsjednik FS područja SMB Radika Marić predložio (čitaj NAREDIO) FSRS da se djeca iz Bijeljine, iz OFK „ZENITA“ ne mogu takmičiti ni u jednoj ligi.Takođe, podršku u svemu tome dobio je od nestatutarnog predsjednika OFS Bijeljina Gorana Janjića koji nije takođe  želio ili nije  „petljao“ da se djeca  takmiče iaoko je prilikom svog nelegalnog izbora za predsjednika OFS obećavao kule i gradove, kako će biti POSVEĆEN, TROŠITI ENERGIJU ZA DOBROBIT FUDBALA U SEMBERIJI, UNAPRIJEDITI OMLADINSKI FUDBAL I SL.

Pitamo FSRS kome smetaju djeca iz Bijeljine, da li Mariću i Janjiću, i zašto se svetite preko članova, a pogotovu djece iz našeg kluba?

Političari, Vi koji ste u savezima, Vi koji samo tražite, a ništa ne nudite, kojima su sada puna usta sporta i sportista za vrijeme predizborne kampanje, zašto ćutite na ovakve odluke?

Imate li hrabrosti da stanete na put korumpiranim ljudima koji vode naša dva fudbalska saveza ili ste zajedno sa njima u kombinacijama?

Da li ste na raspolaganju djeci i roditeljima ili ste i vi samo igrači moćnika i u njihovoj službi?

Da li imate hrabrosti da kažete javno da djecu ne smije niko omalovažavati i sputavati, jer borimo se da ih usmjerimo ka sportu i zdravom odrastanju, a ne da podržavate ovu kriminalnu strukturu ljudi koja radi u Savezu, kadrove iz vaših stranaka koji gledaju samo interes stranke, a ne djece i fudbala. DOKLE VIŠE?

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

                                                                        

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име