BN TV – najgledanija televizija u BiH u 2020. godini

Datum:

Share post:

Po prvi put godinu završavamo kao najgledanija TV u BiH, a uzastopno zadnjih 5 godina uključujući i ovu 2020. i kao najgledanija TV stanica u Republici Srpskoj.

BN TV – najgledanija televizija u BiH u 2020. godini
Ovo su zajednički podaci agencije „Audience Measurement“ kojim raspolažu i sve relevantnije TV stanice u BiH i isti su dostupni svakoj relevantnijoj TV stanici u BiH.

Prema ovim istraživanjima BN televizija je u 2020. godini najgledanija TV stanica u Bosni i Hercegovini kao i u Republici Srpskoj.
 
Šer BN televizije u Republici Srpskoj iznosio je 14,67%, a u Bosni i Hercegovini 5,92% što je najveći šer od svih televizija koje egzistiraju na teritoriji cijele BiH.

Najgledanija informativna emisija u Republici Srpskoj u 2020. godini je Dnevnik 2 BN televizije sa šerom 31,42%.

I naš Jutarnji program je najgedaniji jutarnji program kako u Republici Srpskoj, tako i u Bosni i Hercegovini sa šerom 28,34%.

2020. godina sa pojavom virusa korona donijela je nove izazove za BN telviziju. Prilagođavajući se novonastaloj situaciji, strahu građana od nepoznatog, u programu BN televizije svakodnevno su emitovani izvještaji u virusu korona razgovori sa eminentnim stručnjacima koji su gledaocima objašnjavali kako se ponašati u novonastaloj situaciji, a gledaoci su s povjerenjem ostajali uz naš program.

Pri tom, naravno nisu zapostavljeni ni ostali programski sadržaji, poput filmskog, bogatog serijskog i zabavnog programa .

Hvala vam za povjerenje koje nam svakodnevno ukazujete.

Želimo vam dobro zdravlje i da vas u 2021. godini obradujemo nekim ljepšim vijestima i sadržajima.

Vaša BN televizija.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtvbn.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VUČKOVIĆ: Grad Bijeljina organizuje besplatan odlazak na Sajam poljoprivrede u Novi Sad

Grad Bijeljina organizuje besplatan odlazak na Sajam poljoprivrede u Novi Sad. -Gradska uprava Grada Bijeljina obavještava sve zainteresovane poljoprivredne...

ZVIJEZDINI AFRIKANCI HIT WWIN LIGE BIH

Ovosezonski hit najjače fudbalske lige BiH su dva internacionalca iz Afrike Saliman Kayode i Goswill Vadze koji nastupaju...

“Brčanska princeza“ i višestruka šampionka razmišlja o prekidu karijere

Jedna od najtitularnijih odbojkašica u BiH, Žana Dragutinović (28) iz Brčkog razmišlja o prekidu karijere. Dojučerašnja reprezentativka BiH i...

KOJI ĆE ZAKON VAŽITI: CIK raspisuje izbore do četvrtka, na potezu partije iz Srpske

Kolegijum Centralne izborne komisije BiH danas bi trebalo da odluči kada će biti održana sjednica CIK na kojoj...