KOŠARKAŠI RADNIKA UKNJIŽILI PETI TRIJUMF

Datum:

Share post:

Košarkaši Radnika upisali su i petu pobjedu u Prvoj ligi RS. Bijeljinci su u uzbudljivoj utakmici savladali Student-Igokeu rezultatom 85:76. Prelomna je bila poslednja četvrtina koju je Radnik riješio u svoju korist sa 14 poena razlike.

Radnik je prvu četvrtinu dobio rezultatom 27:23. U drugom periodu, gostujuća ekipa zaigrala je nešto bolje pa se na odmor otišlo sa prednošću Student-Igoke od tri koša razlike 44:41.

U trećem periodu igra je bila dosta izjednačena ali su gosti ipak uspjeli da održe prednost od 64:59. U poslednju četvrtinu Radnik ulazi daleko bolje. Izabranici Vladimira Radovanovića sjajnom igrom u napadu i odbrani uspjeli su slomiti otpor gostiju na kraju zasluženo slaviti sa 85:76.

Najefikasniji u domaćem sastavu bili su Dejan Kokoruš sa 26 i Đorđe Mičić sa 24, poena, dok su se u redovima gostiju istakli Slijepčević sa 24 i Kondić sa 22 postignuta poena.
 
RADNIK ELVACO METPRO – SUDENT-IGOKEA 85:76
(27:23, 14:21, 18:20, 26:12)

Dvorana: OŠ ‘’Vuk Karadžić’’ u Bijeljini. Bez prisustva publike. Sudije: Dejan Knežević, Srđan Bogdanović, Danijel Papaz.

RADNIK ELVACO METPRO: Vlačić, Berbakov 10, Kecman 11, Mičić 24, Jovanović 4, Radović, Borisogljebski, Vidaković, Curović, Kokoruš 26, Spasojević, Kajmaković 8. Trener: Vladimir Radovanović.

STUDENT-IGOKEA: Kondić 22, Bošković 3, Slijepčević 24, Radulović 6, Danilović 5, Delalić 8, Ješić, Ateljević, Pavlović 1, Petrović 7. Trener: Slobodan Kecman.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Sport Bijeljina
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PETROVIĆ: Počela asfaltiranja puteva i dionica predviđena budžetom iz 2023. godine

U Semberiji je počelo asvaltiranje puteva i određenih dionica predviđenih budžeto iz 2023 i 2024. godine. -I konačno poslije...

Piksi objavio širi spisak za EURO

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković Piksi objavio je širi spisak pred EURO. Na njemu se nalaze 35 imena, od...

Dodik u Doboju na manifestaciji folklora „Balkanski karavan“

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas će u Doboju prisustvovati manifestaciji folklora "Balkanski karavan". Dodik će manifestaciji prisustvovati u...

KMF “Radnik MD Shop“ večeras u finalu Kupa BiH i borbi za trofej koji jedino nedostaje

Futsaleri Radnika iz Bijeljine morali su iza sebe ostaviti neuspjeh u ligi Bosne i Hercegovine. Semberci su ispali...