FK "RADNIK" – NESTOROVIĆ: PROTIVNIK JE KVALITETAN ALI IDEMO NA POBJEDU

Datum:

Share post:

Fudbaleri Radnika na Gradskom stadionu dočekaće Krupu koja se nalazi na predposlednjem mjestu na tabeli m:tel Premijer lige BiH.

Promijena trenera uvijek donese nešto novo i pozitivno, pa je Uprava Radnika odreagovala blagovremeno, te je na mjesto šefa stručnog štaba imenovan po treći put Darko Nestorović.

– Optimista sam, cijenim ove momke oni imaju kvalitet. Igrali su Evropu ali jednostavno desilo se to što se desilo pad u formi i neke druge stvari koje su se dešavale i jednostavno dođe klub i ekipa u situaciju da se bori za opstanak. Ja sam došao da pomognem klubu, ovo je moj treći dolazak u Radnik i nadam se da ćemo to odraditi kvalitetno – rekao je trener Radnika Darko Nestorović.

Semberci u svojim redovima nemaju suspendovanih igrača, ali su Ermin Huseinbašić i Ivan Šubert roviti pa je njihov nastup u ovom susretu upitan.

– Što se tiče suspenzija nemamo igrače, ali imamo povrijeđenih, tu je Huseinbašić, koji još osjeća bol u primicaću, a Ivan Šubert se povrijedio u poslednjoj utakmici u Širokom Brijegu. Iskreno se nadam da će obojica biti spremni za utakmicu protiv Krupe – kaže Nestorović.

Nestorović smatra da je Krupa dobra ekipa, te da nije realno da su na predposlednjoj poziciji na tabeli.

– Krupa je dobra ekipa, odlična ekipa i nije realno mjesto na kojem su sada, ali eto i njima su se neke negativne stvari desile tako da su i oni u borbi za opstanak. Naravno, cijenom i poštujemo protivnika ali sigurno da ćemo mi ići da ostvarimo jedan pozitivan rezultat i da se svi zajedno radujemo, pa neka pobjedi fudbal – rekao je na kraju šef stručnog štaba Radnika Darko Nestorović.

Radnik i Krupa odigrali su 14 zvaničnih utakmica, dvanaest puta utakmice su okončane remijem, a u dva susreta Radnik je bio uspješniji.

Meč između Radnika i Krupe igra su u nedelju sa početkom u 15.00 časova na Gradskom stadionu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Sport Bijeljina

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VUKOVIĆ: Očekujemo da na lokalnim izborima, zbog svih propalih zakona i zaključaka, SNSD bude kažnjen

Glavni odbor PDP je na danas održanoj sjednici u Bijeljini donio Odluku o izlasku na Lokalne izbore, Nenad...

Ministar Minić na otvaranju 91. Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu (foto)

Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu je otvoren danas. Ova manifestacija  ove godine okuplja više od 1.200 izlagača iz...

Srbija uputila snažan poziv svim zemljama svijeta da glasaju PROTIV REZOLUCIJE o Srebrenici

Republika Srbija uputila je snažan poziv svim državama članicama UN da glasaju protiv rezolucije o Srebrenici, koja već...

DODIK: “Odnosi Banjaluke i Sarajeva možda na najgorem nivou – sa Bećirovićem se ne može otvoriti dijalog“

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da predsjedavajući Predsjedništva BiH Denis Bećirović iznosi laži na račun...