VRIJEME DANAS oblačno sa prolaznom kišom

Datum:

Share post:

U noći naoblačenje na sjeverozapadu, zapadu i dijelom na sjeveru. U tim predjelima će početi da pada kiša, a do jutra će se proširiti na većinu predjela uz oblačno vrijeme. Na planinama će padati susnježica i snijeg.

Jedino na jugu još sa promjenjljivom oblačnošću sunčano. Tokom dana oblačno u svim predjelima,  s mjestimičnim padavinama uglavnom u centralnom pojasu zemlje, kiše u nižim i susnježice i snijega u višim predjelima. Uz pad temperature prema večeri, postojaće i uslovi da se sniježna granica spusti prema nižim predjelima, samo u centralnom pojasu. U sjevernom i južnom pojasu zemlje biće oblačno, prohladno i pretežno suvo. Poremećaj dolazi sa kopna i ne donosi puno vlage, pa neće biti obilnih padavina.

Vjetar slab do umjeren sjeverac, tokom dana u pojačanju, kada će u planinskom lancu biti jak, na momente vrlo jak. Minimalna jutarnja temperatura vazduha od 1 do 6, na jugu malo viša, u višim predjelima od -3 stepena. Najviša dnevna temperatura vazduha od 3 do 8 stepeni, na sjeveroistoku i jugu malo viša a na planinama od 0 stepeni Celzijusovih. Posijlepodne izraženiji pad, posebno u planinama na zapadu, a zatim i na istoku.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

POPOVI – Sembersko selo prepuno zanimljivosti i bogate istorije (foto)

Sembersko selo Popovi, udaljeno je od Bijeljine 8 km. Prema popisu stanovništva iz 1991. godine u njemu je...

U Bijeljini završen šesti turnir projekta “Trofej Odbojkica“ (foto)

-Velika je čast našem klubu, ali i gradu Bijeljini da budemo organizatori jednog od turnira u projektu u...

BIJELJINA: Radnik “lako“ sa Veležom

Igrači novog šampiona Republike Srpske Radnika iz Bijeljine  lako su u meču 32. kola izašli na kraj sa...

A.D.”GRAD” BIJELJINA na 91. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu (foto)

Pod sloganom „Najbolje iz Vojvodine“, u Novom Sadu danas je otvoren 91. Međunarodni sajam poljoprivrede, koji ove godine...