Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Datum:

Share post:

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta.

Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde, Crveno-belo veče podržali su i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice.

Mitić je istakao da su se sa radošću odazvali pozivu navijača Crvene Zvezde iz Bijeljine i okoline, te se zahvalio na gostoprimstvu, u nadi da će i u narednim godinama prisustvovati tradicionalnom obilježavanju Crveno-bele večeri.

Mitić je inače higurg, zaposlen u KBC „Dr Dragiša Mišović“.

„I po toj liniji sam vezan za Republiku Srpsku, jer imamo dosta pacijenata koji nam dolaze iz ovih krajeva pristižu u Beograd i trudimo se da im u svakoj prilici pomognemo. Treba da čuvamo veze između Republike Srpske, Srbije i bratskog Kosova. Nebitan je povod, bitno je da smo svi povezani, da pomažemo jedni drugima“, rekao je Mitić.

Miroslav Ilić, doktor dentalne medicine iz Gračanice, već treći put prisustvuje Crveno-beloj večeri u Bijeljini i uvijek se sa radošću odaziva.

„Bijeljina je meni mnogo draga, prvenstveno zbog prijatelja i Zvezdaša, drugo preko istorije na Kosovu i Metohiji gdje su zadužbine kralja Milutina, a ovdje kod vas je kralj Dragutin, to su dva brata i nije slučajno što smo mi svi danas ovdje da podržimo Crveno-belo veče. Nadamo se da će naša braća koja budu mogla da dođu, da nas posjetiete na Vidovdan i da budete naši gosti“, rekao je Ilić.

Ilić je istakao da fenomenalna saradnja sa organizatorima Crveno-bele večeri traje već godinama, koja je prije svega, prijateljska i bratska.

„Mi se družimo i čujemo i van ovih večeri. Uvijek su dobrodošli u Gračanici i tu smo sve što možemo da im pomognemo“, rekao je Ilić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Pokloni za majke i bebe u bijeljinskoj Bolnici u Nedjelji Crvenog Krsta (foto)

Povodom Svjetskog dana Crvenog Krsta i početak obilježavanja „Nedjelje Crvenog krsta“ (od 8. do 15. maja) sekretar CK...

SRBIMA I RUSIMA SLOBODARSTVO U KRVI: Dan pobjede nad fašizmom obilježen u Donjoj Trnovi (foto)

U memorijalnom kompleksu u Donjoj Trnovi polaganjem vijenaca i odavanjem počasti žrtvama fašističkog terora obilježeno je 79. godina od...

Selak položio vijence na spomenik Oslobodiocima Beograda

Selak položio vijence na spomenik Oslobodiocima Beograda Povodom Dana pobjede nad fašizmom predsjednik Socijalističke partije Srpske Goran Selak položio...

DODIK: Nama predstoji još jedna borba, a to je da se oslobodimo od BiH 

Dodik: Nama predstoji još jedna borba, a to je da se oslobodimo od BiH Nama predstoji još jedna borba,...