Predsjednik Srpske napredne stranke i ministar odbrane Republike Srbije Miloš Vučević uputio je čestitku Goranu Selaku, predsjedniku Socijalističke partije Srpske, povodom četvrtog rođendana ove partije.

1710255324721091

U čestitki, koju je lider SPS-a podijelio na društvenim mrežama, Vučević je u ime Srpske napredne stranke i svoje ime poželio srećan četvrti rođendan sa željom da SPS ostane posvećena očuvanju Republike Srpske i stvaranju zajedničkog identiteta srpskog naroda bez obzira gdje živi.

“Ja sam siguran da ako budemo verovali i ako se budemo borili politički, da nam niko ne može administrativnim, birokratskim merama zabraniti da pričamo istim jezikom, da čuvamo i negujemo istu kulturu, da imamo istu duhovnu prošlost, sadašnjost, ali i budućnost. Naše želje i naši ciljevi su ostvarivi. Uz najsrdačnije pozdrave iz Beograda, radujem se našim novim susretima i pobedama. Živela Srpska! Živela Srbija!”, poručio je predsjednik SNS-a u čestitki.

Svečanim prijemom u Muzeju savremene umjetnosti u Banjaluci danas će biti obilježena godišnjica osnivanja Socijalističke partije Srpske.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име