U BIJELJINI 19 OSOBA POZITIVNO NA COVID-19

Datum:

Share post:

U posljednja 24 časa, u Institutu za javno zdravstvo RS, Univerzitetskom kliničkom centru RS, Opštoj bolnici Bijeljina i Univerzitetskoj bolnici Foča, testirana su 663 laboratorijska uzorka, a novi virus korona (SARS-CoV-2) potvrđen je kod 130 osobe u Republici Srpskoj.U JZU Opšta bolnica „Sveti Vračevi Bijeljina, laboratorijski je potvrđena infekcija virusom SARS-CoV-2 i kod jedne osobe iz distrikta Brčko.

 
Radi se o 59 muških i 71 ženskoj osobi, od kojih je 22 mlađe, 91 rednje i 17 osoba starije životne dobi, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo RS.
 

Prema mjestu prebivališta 23 osobe su iz Banjaluke, 19 iz Bijeljine, devet osoba je iz Trebinja, sedam iz Laktaša, po pet osoba iz Zvornika, Istočnog Novog Sarajeva, Sokoca, Foče i Rogatice, po četiri osobe su iz Gradiške i Han Pijeska, po tri iz Višegrada, Gacka, Istočne Ilidže, Pala, Prnjavora i Šamca, po dvije osobe su iz Modriče, Mrkonjić Grada, Srpca, Teslića, Ribnika, Rudog i Čelinca i po jedna osoba iz Bileće, Dervente, Kozarske Dubice, Kotor Varoša, Prijedora, Srebrenice i Šipova.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

POŽAR na deponiji Eko Depa u Bijeljini

Pripadnici TVSJ Bijeljina se nalaze na gašenju požara na deponiji Eko Depa u Bieljini. -Na lice mjesta je upućeno...

Lazareva subota u Bijeljini obilježena na tradicionalan način

Tradicionalnom proljećnom igrom „Lazarice“ ispred zgrade Gradske uprave u Bijeljini je danas obilježena Lazareva subota. Dječiji ansambl Srpskog...

‘’LAZARICE’’ će mještanima MZ Novi Dvorovi u nedjelju poželjeti igrom i pjesmom blagorodnu godinu

U nedjelju 28.04.2024. godine u 08.00 časova  Lazarice  će proći kroz naselje Novi Dvorovi, kada će u veseloj...

GRADONAČELNIK PETROVIĆ: Isplata prve dvije tranše za učenike osnovnih i srednjih škola do 30. aprila

Gostujući u emisiji "MAT" BN Televizije, Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović pričao je o subvencijama za prevoz učenika osnovnih...