NASILNIK IZ LAKTAŠA ZAPALIO SUPRUGU

Datum:

Share post:

Branislav Stanivuković (43) koji je danas šokirao Republiku Srpsku kada je polio benzinom i zapalio vanbračnu suprugu, prije dvije sedmice osuđen je u Okružnom sudu u Banjaluci na tri godine robije zbog šverca narkoticima.

Stanivuković je sa još dvojicom saučesnika nakon višegodišnjeg postupka osuđen zbog prodaje droge prikrivenim istražiocima MUP RS.

U presudi se navodi da su Stanivuković i saučesnici tokom 2013. i 2014. godine uzgajali marihuanu na području Srpca i  Gradiške, koju su potom preprodavali.

Protiv njih je pokrenuta istraga tokom koje su prikrivenim istražiocima MUP-a RS, sa kodnim imenima Zoka i Ana, nudili na prodaju narkotike u vrijednosti od 50.000 eura. Nakon dogovora istražiocima su prodali kilogram marihune.

Zanimljivo je da je Stanivuković u završnim riječima tvrdio da nikome nije prodavao drogu i da je u cijelu priču ušao da bi se osvetio kumu, koji je pričao da je on policijski doušnik.
 

Uhapšeni Stanivuković sada se tereti za najteži oblik nasilja u porodici, a za ovo djelo može se izreći zatvorska kazna do 10 godina robije.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Kako mislima kontrolisati kompjuter?!

Univerzalni interfejs mozak-kompjuter omogućuje ljudima da igraju videoigre samo svojim mislima. Inženjeri su stvorili interfejs mozak-kompjuter koji ne zahtijeva...

AGRO SAVJET: Zalijevanje paradajza nakon sadnje – ključni koraci za uspješan uzgoj

U procesu uzgoja paradajza, jedan od ključnih elemenata je pravilno zalijevanje. Ova biljka preferira umjereno zalijevanje bez isušivanja...

ELEKTRO BIJELJINA: U nedjelju godišnji remont u Zvorniku

Saopštenje "Elektro Bijeljine" prenosimo u cjelosti: "Radnici „Elektro-Bijeljine“ nastavljaju sa remontima najvećih elektroenergetskih postrojenja u Podrinju, tako da će...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...