DEMOS će izaći na izbore U SVIM lokalnim zajednicama sa svojim kandidatskim listama

Datum:

Share post:

Na današnjoj sjednici Predsjedništva DEMOS-a u Banjaluci formiran je Glavni izborni štab za predstojeće lokalne izbore u Republici Srpskoj i BiH na čijem čelu će biti Boran Bosančić, koji je i generalni sekretar DEMOS-a.

Zamjenik predsjednika DEMOS-a Spomenka Stevanović rekla je da će ovaj štab činiti predstavnici svih izbornih jedinica, kao i drugi članovi stranke koji će biti posvećeni određenim poslovima.

 
Ona je dodala da je na sjednici Predsjedništva DEMOS-a analizirano stanje na terenu, te konstatovano da je ono u svim izbornim jedinicama prilično dobro.

“Zaključak je da DEMOS dobro stoji i da ćemo izaći na izbore u svim lokalnim zajednicama sa svojim kandidatskim listama”, rekla je Stevanovićeva na konferenciji za novinare.

Ona je navela da se DEMOS tokom epidemije nije bavio nikakvim političkim aktivnostima, te da su članovi bili više uključeni u humanitarni rad, nijednog trenutka ne miješajući politiku u takve aktivnosti.

Stevanovićeva je dodala da se stranka, od trenutka raspisivanja izbora, na terenu bavi samo registracijom glasača koji žive u dijaspori i glasaće u odsustvu.

Sjednici Predsjedništva DEMOS-a u prostorijama Narodne skupštine prisustvovalo je rukovodstvo te stranke, predvođeno predsjednikom Nedeljkom Čubrilovićem.
 
Dešavanja u Bijeljini:
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODIJELJENI VASKRŠNJI DAROVI EPISKOPA FOTIJA

U susret proslavljanju Praznika Vaskrsenja Gospoda Isusa Hrista, blagoslovom Episkopa zvorničko-tuzlanskog Gospodina Fotija, jerej Branislav Nedić, protođakoni Nemanja...

Bijeljina postaje turistička destinacija

Osim velikih gužvi, u Bijeljini je primjetan i povećan broj turista u prazničnim danima. To govori u prilog...

Vučević prvi zvanični susret na novoj funkciji obavio sa Patrijarhom Porfirijem

Predsjednik Vlade Miloš Vučević izjavio je danas da mu je drago što je svoj prvi zvanični sastanak na...

VIŠKOVIĆ: Srpska je finansijski stabilna

Srpska je finansijski stabilna. Od kraja 2018. godine do danas penzije su povećane za 60,1 odsto, a plate...