DEMOS će izaći na izbore U SVIM lokalnim zajednicama sa svojim kandidatskim listama

Datum:

Share post:

Na današnjoj sjednici Predsjedništva DEMOS-a u Banjaluci formiran je Glavni izborni štab za predstojeće lokalne izbore u Republici Srpskoj i BiH na čijem čelu će biti Boran Bosančić, koji je i generalni sekretar DEMOS-a.

Zamjenik predsjednika DEMOS-a Spomenka Stevanović rekla je da će ovaj štab činiti predstavnici svih izbornih jedinica, kao i drugi članovi stranke koji će biti posvećeni određenim poslovima.

 
Ona je dodala da je na sjednici Predsjedništva DEMOS-a analizirano stanje na terenu, te konstatovano da je ono u svim izbornim jedinicama prilično dobro.

“Zaključak je da DEMOS dobro stoji i da ćemo izaći na izbore u svim lokalnim zajednicama sa svojim kandidatskim listama”, rekla je Stevanovićeva na konferenciji za novinare.

Ona je navela da se DEMOS tokom epidemije nije bavio nikakvim političkim aktivnostima, te da su članovi bili više uključeni u humanitarni rad, nijednog trenutka ne miješajući politiku u takve aktivnosti.

Stevanovićeva je dodala da se stranka, od trenutka raspisivanja izbora, na terenu bavi samo registracijom glasača koji žive u dijaspori i glasaće u odsustvu.

Sjednici Predsjedništva DEMOS-a u prostorijama Narodne skupštine prisustvovalo je rukovodstvo te stranke, predvođeno predsjednikom Nedeljkom Čubrilovićem.
 
Dešavanja u Bijeljini:
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

AD ’’GRAD’’ BIJELJINA: Dr Saša Lalić predsjednik Organizacionog odbora ’’Interagro 2024’’ – “ZEMLJA SE BRANI JER HRANI, KAO MAJKA’’ (foto)

“ZEMLJA SE BRANI JER HRANI, KAO MAJKA’’ U sali za sastanke AD“GRAD“ , održana je prva sjednica sa konstitutivnim...

“Z Marketi” otvorili vrata svog najnovijeg objekta u Račanskoj ulici u Bijeljini (foto,video)

“Z Marketi” vodeći lanac supermarketa poznat po svojoj širokoj ponudi kvalitetnih proizvoda, danas je otvorio vrata svog najnovijeg...

Đurđević, predsjednik SG Bijeljina, otvorio Vaskršnju izložbu članova Udruženja likovnih umjetnika „Sveti Luka“ (foto)

Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević svečano je otvorio Vaskršnju izložbu članova Udruženja likovnih umjetnika ''Sveti Luka'' iz...

DODIK: Igranka muslimana obiće se o glavu BiH (foto)

Igranka koju su priredili bosanski muslimani po pitanju članstva samoproglašenog Kosova u Savjetu Evrope na kraju će se...