Saopštenje za javnost Darka Mitrića funkcionera RSS kojim odgovara Miroslavu Milovanoviću predsjedniku SNSD Bijeljina prenosimo u cjelosti:

Želim, prije svega, da obavijestim javnost da sam danas lično podnio zahtjev za sporazumni raskid ugovora na poziciji rukovodioca bijeljinske filijale Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske.

Jednostavno, nisam htio da dopustim da me smjenjuju ili razrješavaju Miroslav Milovanović i njemu slični likovi.

I u životu i u politici važi ona narodna – sve što radiš drugome, sebi radiš, i dobro i loše. Tako će biti i sa Milovanovićem.

I ja se slažem sa Milovanovićem da je potrebno smijeniti kadrove koji su teret SNSD-u i Miloradu Dodiku u Semberiji.

Najbolji dokaz da je veseli Miško u pravu jesu rezultati referenduma za opoziv gradonačelnika Bijeljine.

Da ne pričam o tome kako je na hiljade Semberaca izašlo da podrži Ljubišu Petrovića zato što su ih prepadali mogućnošću da Petrovića na toj poziciji naslijedi Milovanović.

MILOVANOVIĆ: „Neću moći ispuniti želju Slavenku Ristiću, razriješen već Darko Mitrić, sljedeća je Ivana Stanišić“ (foto)

Po istupima u javnosti Milovanović, očigledno, voli da se neslano šali i igra sa ljudima i ljudskim sudbinama.

Iako sumnjam da je to ikom više u Semberiji i Bijeljini zabavno, Milovanoviću i onima kojima je smiješno ovo što Milovanović piše ili priča treba poručiti da se, i u životu kao i u politici, najslađe smije onaj ko se posljednji smije. Vidimo se u oktobru 2024. godine!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име