epa10988057 Novak Djokovic of Serbia (R) and Serbia's captain Viktor Troicki (C) attend a training session on the sidelines of the 2023 Davis Cup Final 8 quarterfinals, in Malaga, Spain, 21 November 2023. EPA-EFE/Jorge Zapata

Teniseri Srbije danas od 12 časova kreću u pohod na finale Dejvis kupa, a protivnik će biti teniska reprezentacija Italije.

Nakon velike borbe i pobjede protiv Velike Britanije, na megdan Srbiji će Italija predvođena Janikom Sinerom.

Azuri su za razliku od Srbije, morali da igraju 3 meča sa Holandijom i na kraju slave i dođu do polufinala. Sigurno će poslastica dana biti meč Novaka Đokovića i Janika Sinera, koji će se sastati treći put u ovih 10 dana.

Za prvi duel dana se nije znalo ko će igrati u njemu, te je tek nekih pedesteak minuta pred meč objavljeno da će se susresti Miomir Kecmanović i Lorenco Museti

Museti je odličan singl igrač, trenutno 27. na ATP listi, ali Kecmanović nakon odličnog prvog meča ima čemu da se nada. Nema sumnje da nas čeka spektakl na otvaranju današnjeg programa.

Srbija je prije meča sa Britancima imala probleme zbog doping kontrole koja je uslijedila sat prije meča, pa je Đoković tokom svog meča ušao u sukob sa navijačima u Malagi. Nema sumnje da nas očekuje veoma uzbudljiv meč između dvie odlične repezentacije.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име