MIĆIĆ: Tražiću izjašnjavanje organa SDS o nacrtu sporazuma sa Dodikom

Datum:

Share post:

Nakon današnjeg objelodanjivanja koalicionog ugovora od strane predsjednika SNSD Milorada Dodika, a koji je potpisan sa gradonačelnikom Bijeljine Mićom Mićićem i usvojen na sastanku proširene sjednice Izvršnog komiteta SNSD oglasio se i sam Mićić.

’’Koalicioni sporazum za naredne izbore smo mi predložili i zato je najvažniji dio njegovog nacrta 12 projekata od kojih zavisi budućnost i razvoj Semberije.  Sve ostalo je podređeno tim projektima, uključujući i personalna pitanja. Tražićemo izjašnjavanje organa SDS o nacrtu sporazuma'', saopštio je gradonačelnik Bijeljine i predsjednik GO SDS Bijeljina.

“Mićić je već potpisao sporazum i mi smo ga danas prihvatili. Zatražili smo da kroz anekse tog sporazuma bude obezbijeđena operativna razrada saradnje kojoj se radujemo jer vjerujemo da će Bijeljina biti dodatno stabilizovana kroz konekciju sa republičkim institucijama. SNSD pokazuje privrženost jedinstvenom djelovanju na prostoru Republike Srpske sa svim političkim faktorima koji žele tu saradnju”, rekao je Dodik nakon današnje sjednice proširenog Izvršnog komiteta SNSD-a.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Na danjašnji dan 2016. FK “Radnik“ osvojio KUP BiH! (foto)

Bijeljinski Radnik je na današnji dan, 18. maja 2016. godine osvojio Kup BiH i izborio plasman u kvalifikacije...

„ISKORISTILI SU TRAGEDIJU“: Davor Dragičević traži da Stanivuković i Trivićeva odustanu od kandidature

Davor Dragičević, otac stradalog mladića Davida Dragičevića, koji se kandidovao za gradonačelnika Banjaluke, traži da se iz izborne...

BOŽOVIĆ PORUČIO VLASTIMA: Mi branimo Republiku Srpsku a vi svoj prljavi kapital!

Funkcioner SDS-a i načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović upozorio je da vlast i Komitet SNSD-a sve svoje...

Prije deset godina preminuo Dobrice Ćosića

Književnik, revolucionar i disident, kratkotrajni predsjednik SR Jugoslavije, Dobrica Ćosić umro je prije deset godina, 18. maja 2014. Ćosić...