Skupština opštine Šamac, u skladu sa članom 125. Poslovnika o radu Skupštine opštine („Službeni glasnik opštine Šamac“, broj 12/17, 14/22 i 02/23) donosi Program rada Skupštine za narednu kalendarsku godinu, najkasnije do kraja tekuće godine.

Programom rada utvrđuju se poslovi i zadaci Skupštine opštine koji su u njenoj nadležnosti u skladu sa Ustavom, zakonom, Statutom opštine Šamac i utvrđenom politikom razvoja opštine. U pripremi Programa rada pribavljaju se prijedlozi i mišljenja od odbornika, radnih tijela Skupštine, Načelnika Opštine, odjeljenja i službi Opštinske uprave, političkih stranaka koje su zastupljene u Skupštini opštine, mjesnih zajednica i udruženja građana o pitanjima koja treba unijeti u Program rada.

S tim u vezi, a u cilju blagovremene pripreme Programa rada Skupštine opštine Šamac za 2024. godinu, ovim putem pozivamo vas da najkasnije do 20. novembra 2023. godine dostavite svoje prijedloge i mišljenja o pitanjima koja bi trebalo unijeti u Program rada Skupštine opštine za 2024. godinu.

Prijedloge možete dostaviti putem pošte ili prijemne kancelarije Opštinske uprave na adresu:
SKUPŠTINA OPŠTINE ŠAMAC
Sekretar Skupštine opštine
Ul. Kralja Aleksandra I Karađorđevića br. 4 Šamac.
Svoje prijedloge možete dostaviti i putem elektronske pošte na adresu: skupstinaopstine@opstinasamac.org

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име