BIJELJINSKI SDS NE ODUSTAJE od široke koalicije

Datum:

Share post:

GO SDS Bijeljina je pregovarao i pregovara sa svim strankama uključujući i SNSD o mogućoj širokoj koaliciji svih stranaka na lokalnom nivou potvrđeno nam je u ovoj stranci.

Centar okupljanja je podrška zajedničkom kandidatu za gradonačelnika, kako bi se ostvarili razvojni planovi, a o svemu će, nakon sutrašnje sjednice Izvršnog odbora bijeljinskog SDS,  biti izvješteno i Predsjedništvo stranke, naglašavaju iz bijeljinskog SDS.

 

GO SDS pregovara sa svim strankama radi stvaranja široke kolacije čiji cilj će biti ekonomski razvoj i realizacija više od 24 projekta vrijednosti više desetina miliona maraka, koji će obezbijediti da Bijeljina i dalje bude grad koji se najbrže razvija u BIH.  Jedan od centara okupljanja je i podrška aktuelnom gradonačelniku.

Da li to znači da traju pregovori i sa GO SNSD?
Na pitanje da li se to kosi stavom Predsjedništva SDS, Predrag Jović visoki funkcioner bijeljinskog SDS i zamjenik Gradonačelnika, kaže da posljednoj odluci tog tijela nije imenom navedena ni jedna stranka sa kojom SDS ne želi ili zabranjuje razgovore o koaliciji na lokanom nivou.

Zasijedaće Izvršni odbor bijeljinskog SDS koji će ispuniti zahtjeve Predsjedništva….

Jović kaže i da je Predsjednik SDS MIrko Šarović sa saradnicim prisustvovao zadnjoj sjednici Gradskog odbora kada je usvojena odluka da se Mićić ponovo kandiduje za gradonačelnika i da ima odriješene ruke  u dogovarnu koalicija.

Jović naglašava da je Bijeljina grad u kojem se, pored velikih infrastrukturnih,  realizuje niz ekonomskih projekata čiji investitori su sa područja od Brčkog do Loznice i Zvornika, te da je aktuelni gradonačelnik pokazao sposobnost u planiranju razvoja grada. 

Buduću skupštinsku većinu će, kako je reako činiti sve stranke koje podrže izbor gradonačelnika i  napredak Semberije, a samo smanjenje partijskih sukobljavanja bi moglo dopriijeti jačanju i Bijeljine i Republike Srpske.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Crvena Zvezda posle velike drame savladala Partizan

Košarkaši Crvene zvezde poveli su u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige protiv Partizana sa 1:0. Crveno-beli su u hali...

Otac mu iz Bijeljine, majci kupio crkvu, zaradio više od Đokovića, a djecu uči da budu skromna (foto)

U svojoj autobiografiji Ja sam Zlatan objasnio je u kakvom je siromaštvo odrastao, šta mu je bila zvezda...

ZLOČIN KOJI JE PROŠAO BEZ KAZNE: 15. maja u Tuzli obilježavanje 32 godišnjice stradanja vojnika JNA u masakru na Brčanskoj malti

NIKADA ZABORAVITI: TUZLANSKA KOLONA I ZLOČIN KOJI JE PROŠAO BEZ KAZNE maj je dan kada se 1992. godine...

DODIK OŠTRO O RADOJIČIĆU: „K’o razmaženo dijete, stalno je nešto plakao, neko je trebao da mu briše suze i mijenja pelene“

Nakon što je Igor Radojičić najavio da je njegov novoosnovani Nezavisni pokret "Svojim putem" – Igor Radojičić zvanično...