Dnevni horoskop za 12. oktobar

Datum:

Share post:

OVAN

POSAO: Skloni ste da tvrdokorno zastupate svoje stavove. Isterajte svoje do kraja, jer možete! LJUBAV: Budite spremni na kompromise jer ćete u protivnom zapamtiti ovaj dan u negativnom kontekstu. ZDRAVLJE: Glavobolja.

BIK

POSAO: Prilike su pred vama, odluke koje ćete donositi danas uticaće na dalji pravac vaše karijere. LJUBAV: Postavljate preterane zahteve svom partneru, što bi moglo dovesti do prepirke. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

POSAO: Do kraja dana završite nedovršene poslove i nemojte započinjati ništa novo. LJUBAV: Lep dan za tajna zaljubljivanja i avanture. Dopadate se jednom Ovnu. ZDRAVLJE: Ubrzan puls.

RAK

POSAO: Nema većih promena, sve ide ustaljenim tokom. Priliv novca krajem dana će vas obradovati.  LJUBAV: Potrudite da probudite strast i ostvarite što veću bliskost. Nekim pripadnicima ovog znaka vratiće se neko iz prošlosti.  ZDRAVLJE: Moguć konjuktivitis.

LAV

POSAO: Imate svako pravo da budete kivni na kolektiv, jer vam se događa da stalno morate da ispravljate tuđe greške. LJUBAV: Komunikacija s voljenom osobom može imati primese sarkazma i neodobravanja. ZDRAVLJE: Aritmija.

DEVICA

POSAO: Oprez sa finansijama. Danas osećate pritisak da donesete neke odluke koje vam se ne sviđaju. LJUBAV: Odnosi postaju teški i partner i vi ste napeti, spremni za sukobe u svakom momentu. ZDRAVLJE: Probavne smetnje.

VAGA

POSAO: Radite danas punom parom, kako biste stigli da završite sve što ste započeli.  LJUBAV: Emotivna i bračna situacija je promenljiva.  ZDRAVLJE: Negujte kožu.

ŠKORPIJA

POSAO: Izbegavajte podizanje kredita i pozajmica. Naročito ako vi treba nekome da pozajmite novac.  LJUBAV: Osećate potrebu za više pažnje a vaš partner nije spreman da vam je pruži.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

STRELAC

POSAO: Imajući u vidu da ste danas prilično nervozni, pokušajte da svu energiju usmerite isključivo na započinjanje novih poduhvata.   LJUBAV: Danas ste lako zaljubljivi. Osećate se ponovo kao tinejdžer.  ZDRAVLJE: Moguća upala.

JARAC

POSAO: Ne treba vam beskorisan savet jedne uobražene Vage. Nije vam jasno zašto takva osoba sebe stalno nameće baš u vašem smeru.  LJUBAV: Vaša simpatija već duže vreme misli na vas. Probajte da napravite prvi korak.  ZDRAVLJE: Nema tegoba.

VODOLIJA

POSAO: Nemate još mnogo vremena za opuštanje. Danas je možda miran dan ali počnite sa radom jer vas čeka haos u narednim danima.  LJUBAV: Uživate u veselom društvu uz večeru i dobar film.  ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

POSAO: Saradnici su kivni na vas, jer ne poštujete vremenske rokove. Požurite, da završite što pre. Na vama je veliki deo zadatka. LJUBAV: Sanjate osobu za koju više niste sigurni da li joj se dopadate. ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Aktiv mladih SP Bijeljina obilježio Dan pobjede nad fašizmom (foto)

Članovi Aktiva mladih Gradskog odbora Socijalističke partije Bijeljina su, povodom Dana pobjede nad fašizmom, u Gradskom parku položili...

Maj, mjesec matematike u JU Gimnazija “Filip Višnjić“ Bijeljina (foto)

U JU Gimnazija ’’Filip Višnjić’’ Bijeljina će biti održano predavanje povodom mjeseca matematematike na temu "Prirodom inspirisani optimizacijski...

’’JUNIORI’’ se priključili seniorskoj ekipi FK ’’Radnik’’ Bijeljina (foto)

ŠANSA ZA JUNIORE U NASTAVKU SEZONE Od početka ove sedmice radu seniorske ekipe FK ’’Radnik’’ Bijeljina priključena su četri...

RSS otvara prostorije u Ugljeviku (foto)

Republička stranka Srpske otvora svoje prostorije i u Ugljeviku. Prostorije Opštinskog odbora RSS Ugljevik nalaze se na adresi Njegoševa...