BIJELJINA: Radnik u finalu ''Medulin kupa''

Datum:

Share post:

U posljednjem susretu grupne faze ,Medulin kupa fudbaleri Radnika odigrali su neriješeno 2:2 protiv ekipe Zaglebja iz Šošnoveca i na taj način ostvarili plasman u finale u kom će igrati protiv Rudar Prijedora 12. februara.

Poljski tim je bolje otvorio susret i u 12. minutu pogotkom Bartolomja Babiarca stigao do vođstva koje je sačuvao do kraja prvog poluvremena.

U nastavku je Radnik zaigrao puno angažovanije što je donelo rezultat u 58. minutu kada je Mahir Karić izjednačio iz jedanaesterca.

U 69. minutu bijeljinski premijerligaš stiže do prednosti, a strelac je Seid Zukić, ali je radost fudbalera Radnika trajala kratko, jer je već u 70. minutu pogodak za Šošnovec postigao Muset Miguel za konačan rezultat.

U prva dva susreta Radnik je savladao Krupu sa 3:2 i ekipu Kolubare sa 2:1, pa će imati priliku da u finalu protiv Rudara osvoji prvo mjesto na Medulin kupu koji se igra u okviru priprema za proljećni deo šampionata.

Nakon finalnog susreta ekipa Radnika se vraća u Bijeljinu gdje će 15. februara odigrati ,,generalku“ protiv Slobode. U prvom proljećnom susretu Premijer lige BiH tim trenera Slavka Petrovića će 22. februara dočekati ekipu Željezničara.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

EPISKOP FOTIJE: U Vaskrsu sabrana sva ljudska nada (foto)

NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Fotije čestitao je predstojeći Vaskrs, ističući da je u njemu sabrana sva ljudska nada. "Ispovijedajući...

Zvezda pregazila Megu u prvom meču i napravila veliki korak ka finalu ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Mege u prvom meču polufinala ABA lige i tako napravili veliki korak...

VUČEVIĆ: Od Brisela se očekuje da ne postavlja uslove koji nikome nisu postavljani

Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da je članstvo u ЕU nacionalni i strateški cilj Srbije, koja očekuje...

BIJELJINA: Borjan Maksimović obišao gradilište u Vidovdanskoj ulici (foto)

Borjan Maksimović  načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje po ovlaštenju gradonačelnika Bijeljine je posjetio gradilište u Vidovdanskoj ulici, gdje je...