Predsjednik Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji Milorad Arlov zahvalio je Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ iz Bijeljine za donaciju od 5.143 KM u okviru akcije „Obradujmo vršnjake na Kosovu i Metohiji“, koja će trajati do 31. decembra.

Humanitarnu akciju Odbora je od polovine septembra podržalo više od 15 osnovnih i srednjih škola Republike Srpske, saopšteno je iz ovog odbora.

Arlov je zahvalio rukovodstvu škola, profesorima, nastavnicima, učenicima, porodicama i svim zaposlenim na humanosti i podršci djeci i njihovim porodicama na Kosmetu.

– Moramo izdvojiti i posebno zahvaliti učenicima OŠ “Vuk Karadžić“ iz Bijeljine, direktoru Predragu Račanoviću, rukovodstvu škole i svim zaposlenim za veliku donaciju od 5.143 KM – naveo je Arlov.

On je dodao da planiraju da od prikupljenih sredstava od Nikoljdana do Svetog Save obezbijede i podijele paketiće u vrtićima, osnovnim i srednjim školama širom Kosova i Metohije.

– Planiramo završetak opremanja Dnevnog centra “Podrži me – 9. januar“ u Kosovskoj Mitrovici i pomoći djeci i mladima sa poteškoćama u razvoju, korisnicima centra – rekao je on.

Arlov je pozvao sve da uplate pomoć u skladu sa svojim mogućnostima na žiro-račun Odbora 5551000034196445, pomoć djeci Kosova i Metohije.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtrs.tv

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име