JOVIĆ: “Zadovoljni smo posjetom bijeljinskom klizalištu“

Datum:

Share post:

Već nekoliko dana, građani Bijeljine imaju priliku da svoje slobodno vrijeme potroše na klizalištu koje je postavljeno na Gradskom trgu u centru grada.

„Gradska uprava se potrudila da ove godine građanima napravi pravi ugođaj. Osim novogodišnjih koncerata, u Bijeljinu je oko 15. januara došlo i klizalište koje nije moglo biti postavljeno prije zbog koncerta. Dali smo Trg na korišćenje firmi iz Banjaluke, koja je došla i postavila ovo klizalište. I mi kao Gradska uprava i vlasnik smo zadovoljni posjetom“, rekao je Zamjenik gradonačelnika Predrag Jović.

Klizalište će na trgu biti do kraja februara, a zbog visokih temperatura, javlja se problem održavanja leda u dobrom stanju.

„Vlasnik klizališta zbog visokih temperatura troši mnogo električne energije. Dogovorili smo se da će Gradska uprava u slučaju velikih troškova pomoći oko visokih računa. Bitno je da su građani zadovoljni i nadamo se da će ovo postati tradicija. U planu nam je da od sljedeće godine imamo i klizalište u parku kao što ga ima Novi Sad i Beograd i nadam se da ćemo uspjeti dogovoriti sa firmom koja uskoro dolazi u Bijeljinu. Građanima poručujem da dođu na klizalište i uživaju do kraja februara, a ako vrijeme bude poslužilo, možda klizalište produžimo i u martu“, istakao je Jović.
Da podsjetimo, jedan sat klizanja košta 4 KM, ukoliko nemate vlastite klizaljke. U protivnom, cijena je 3 KM. Cjelodnevni boravak na ledu je 6 KM, opet, za marku manje, ukoliko ste sa vlastitim klizaljkama, a „Pingvin“ pomagalo za mlade neiskusne klizače košta 1 KM.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Izabrani predsjednik i potpredsjednik GO RSS Zvornik (foto)

U Zvorniku je održana izborna skupština Gradskog odbora /GO/ Republičke stranke Srpske na kojoj je za predsjednika GO...

GU Bijeljina posjetio Mladen Jović – Semberac koji živi i radi u Japanu (foto)

Nedavno je u Gradskoj upravi Grada Bijeljina gost bio Mladen Jović - Semberac koji živi i radi u...

Vlada Srbije usvojila dokumenta o saradnji sa Kinom

Vlada Srbije usvojila je danas više memoranduma o razumijevanju o saradnji i protokola između Srbije i Kine, u...

Izvučeno tijelo rudara iz rudnika „Mramor“

Tijelo rudara Asima Šehanovića, koji je pet dana bio zatrpan u jami 170 metara ispod zemlje, izvučeno je...