U Laktašima je održan seminar Udruženja košarkaških trenera Košarkaškog saveza Republike Srpske, čime su blagovremeno završene sve pripremne aktivnosti za novu takmičarsku sezonu.

-Zahvaljujem se svim trenerima koji su, uprkos vremenskim neprilikama, došli na seminar i podržali ovu aktivnost UKT KS RS-a, kao i Žarku Milakoviću, bivšem predsjedniku UKT KS RS na dosadašnjem radu i angažmanu, rekao je predsjednik KS RS Aleksandar Đurđević.

-Posebnu zahvalnost dugujem Igoru Mihajloviću, novoizabranom predsjedniku Udruženja košarkaških trenera RS, koji je na moju molbu i uz podršku Upravnog odbora KS RS, prihvatio odgovornost i preuzeo UKT RS u ,,minut do dvanaest“, te dao veliki doprinos da ove aktivnosti privedemo kraju, naglasio je Đurđević.

-Sigurno da imamo dosta prostora za unapređenje rada i u ovoj oblasti. Puno posla je tek pred nama, a kritikovati je najlakše. Svi koji budu imali volju i želju da svoje vrijeme utroše na podizanje kvaliteta rada organizacije, sigurno će biti dobrodošli, zaključio je Đurđević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име