U Laktašima održan seminar Udruženja košarkaških trenera KS RS

Datum:

Share post:

U Laktašima je održan seminar Udruženja košarkaških trenera Košarkaškog saveza Republike Srpske, čime su blagovremeno završene sve pripremne aktivnosti za novu takmičarsku sezonu.

-Zahvaljujem se svim trenerima koji su, uprkos vremenskim neprilikama, došli na seminar i podržali ovu aktivnost UKT KS RS-a, kao i Žarku Milakoviću, bivšem predsjedniku UKT KS RS na dosadašnjem radu i angažmanu, rekao je predsjednik KS RS Aleksandar Đurđević.

-Posebnu zahvalnost dugujem Igoru Mihajloviću, novoizabranom predsjedniku Udruženja košarkaških trenera RS, koji je na moju molbu i uz podršku Upravnog odbora KS RS, prihvatio odgovornost i preuzeo UKT RS u ,,minut do dvanaest“, te dao veliki doprinos da ove aktivnosti privedemo kraju, naglasio je Đurđević.

-Sigurno da imamo dosta prostora za unapređenje rada i u ovoj oblasti. Puno posla je tek pred nama, a kritikovati je najlakše. Svi koji budu imali volju i želju da svoje vrijeme utroše na podizanje kvaliteta rada organizacije, sigurno će biti dobrodošli, zaključio je Đurđević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MILIČEVIĆ: Nedopustivo je izvršnoj vlasti dati opšti imunitet od krivičnog gonjenja

Apsolutno je nedopustivo izvršnoj vlasti dati opšti imunitet od krivičnog gonjenja jer to znači amnestiju od kriminala, korupcije...

AMBER ALERT pred PS BiH: U slučaju NESTANKA DJETETA slijedi mobilizacija cjelokupne javnosti

Bosna i Hercegovina još uvijek nema Amber alert sistem koji koriste brojne zemlje svijeta, pa i Srbija i...

Kunić na lovački način

Sastojci 1 kunić 50 ml ulja Za rasol 300 ml vinskog sirćeta 1 kašičica borovnica 1 kašičica klinčića 2...

SPC slavi Svetog Jakova Persijanca

Na današnji dan crkva slavi Svetog Jakova Persijanca, hrišćanskog mučenika i svetitelja koji je živeo u 5. veku. Pravoslavni...