Danas su u Gradskom parku u Bijeljini u okviru Evropske sedmice mobilnosti organizovane Igre bez granica na otvorenom prilagođene djeci sa i bez poteškoća u razvoju – „Mogu i ja“.

Korisnici Dnevnog centra za djecu sa poteškoćama u razvoju Centra za socijalni rad Bijeljina, već tradicionalno su uzeli učešće u današnjim igrama.

„Svake godine sa velikim brojem djece pripremimo niz aktivnosti, igara, sportskih, takmičarskih, park je pun djece i zajedno sa djecom iz vrtića učestvujemo u ovoj aktivnosti Odsjeka za LER. Trudimo se da napravimo jednu cjelinu i da organizujemo što više aktivnosti u kojima će zajedno učestvovati djeca sa poteškoćama u razvoju i djeca redovnog razvoja. Ono što nas izuzetno raduje su osmijesi na licima i jedne i druge djece i način na koji svi oni zajedno učestvuju u igri i druženju“, rekla je za Dešavanja u Bijeljini Nevena Jovanović, rukovodilac Dnevnog centra za djecu u riziku koji sada ima preko 40 korisnika sa poteškoćama u razvoju sa teritorije Grada Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име