U svjetlu saradnje između obrazovnih institucija i poslovnih entiteta, kompanija „Orao“ a.d. Bijeljina je pružila priliku mladim studentima da iskuse pravo poslovno okruženje kroz studentsku praksu. Studenti sa Mašinskog fakulteta u Novom Sadu i Tehnološkog fakulteta u Karakaju su se priključili timu „Orao“a.d. kako bi stekli praktična iskustva koja će ih pratiti u budućim inženjerskim poduhvatima.

Učešće u oblikovanju budućih inženjera je za kompaniju važan korak prema izgradnji stručnog kadra koji će u budućnosti voditi industrijske inovacije. Ova praksa studentima nije pružila samo tehnička znanja, već i priliku da budu dio inspirativnog kolektiva i da se kroz timski rad, komunikaciju i upravljanje vremenom rješavaju svakodnevni izazovi.

Direktor kompanije „Orao“ a.d. Bijeljina, gospodin Mladen Stojanović, dijeli viziju o važnosti ovakvih inicijativa: „Naša kompanija ima odgovornost prema samoj sebi, ali i čitavoj zajednici, da oblikuje stručnjake budućnosti. Kroz ovakve prakse pružamo podršku studentima i stvaramo mostove koji povezuju obrazovanje sa realnim poslovnim izazovima.“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име