Fejsbuk status Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića, a vezan za podjelu udžbenika osnovcima, prenosimo u cjelosti:

„Počev od petka 25.avgusta pa zaključno sa današnjim danom, podijeljeni su svim osnovnim školama novi udžbenici za našu djecu!

Ponosan sam na ovaj projekat, zahvaljujem i čestitam ekipi Odjeljenja za društvene djelatnosti na čelu sa Ljubišom Stanišićem koji su ovaj projekat vodili od raspisivanja javne nabavke do konačne realizacije, iznijeli na svojim plećima i uspješno sproveli u djelo!

Sutra je prvi septembar, i našoj dječici, našim osnovcima i srednjoškolcima želim srećan početak nove školske godine, mnogo uspjeha u radu i učenju i poručujem im da slušaju svoje učitelje, nastavnike i profesore, da slušaju svoje roditelje, vrijedno rade i bore se za svoje „parče hljeba“ i svoje mjesto pod vedrim nebom! Vjerujte svaki rad se na kraju isplati i kada mislite da ne vrijedi, i kada se razočarate, nemojte odustajati, prije ili kasnije sve će se mnogostruko vratiti i bićete zadovoljni!

Kao gradonačelnik odlučio sam da svoj mandat posvjetim djeci i ulaganju u obrazovanje i od tog puta neću odustati, možda se ulaganje u ovu priču ne vidi kao „instant projekat“ ali ja znam da sam na dobrom putu i da tabam stazu za neke druge, bolje, mlađe ljude koji će me zamjeniti! Uvjeren sam da većina zna šta pokušavam i kojim se putem hrabro krećem!

Svom nastavnom osoblju takođe želim srećan početak školske godine, mnogo strpljenja i uspjeha u radu, kao i novih nagrada koje će osvojiti zajedno sa svojim učenicima! Vi ste ona karika društva koja je najvažnija, nosilac tereta ali i karika za koju se vezuju druge karike u lancu koji okružuje društvo, narod i državu!

Od sutra pa narednih dana pisaću samo o temama koje se tiču obrazovanja, saznaćete šta je sve grad na ovom polju uradio, upoznaću vas sa brilijantnim mladim fizičarima, uspješnim studentima, sa mojim novim šefom kabineta koji je bio jedan od najboljih studenata u generaciji, sa projektima koji nas tek očekuju, naredna tri dana samo lijepe priče! 

Srećno i berićetno u nove radne pobjede!

„Knjige braćo, knjige, a ne zvona i praporce““

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име