Češki internacionalni gran prix 2023 – Novy Bydžov, 13.5.2023.

Ovog vikenda Džudo klub „Panter“ bio je na takmičenju kod njihovog prijateljskog kluba i njihovi mlađi kadeti borili su se u Češkoj na turniru za U16 i U18 koji je okupio 1.000 takmičara iz sedam država i sto klubova.

Takmičenje je trajalo dva dana, a održalo se u hokejaškom stadionu „Zimni stadion“.

„Konkurencija je bila jaka, u nekim kategirijama preko 50 takmičara, a, inače, ovo je izborno takmičenje, jedno od četiri izborna takmičenja u Češkoj. Džudo klub „Panter“ Bijeljinu je predstavljalo sedam takmičara: Maksim Petrović, Vasilije Hržić, Nikola Nešković, Matija Dobranić, Vera Pavličević, Jovana Đurić i Teodora Trifković“, rekli su iz Džudo kluba.

Od takmičara, Jovana Đurić i Teodora Trifković su osvojile prva mjesta.

„Ostatak ekipe je imao zabilježenih pobjeda, skupljao iskustvo, neki u dobrom, a neki u manje dobrom izdanju. Vraćamo se novim prijateljstvima,velikim iskustvom, i lijepim utiscima iz Češke“, rekli su iz „Pantera“.

Kup Dugava Zagreb, 14.03.2023.

U Zagrebu je održan Kup Dugava na kojem je nastupilo 430 takmičara iz Hrvatske, Srbije, Slovenije i BiH. 

Na ovom takmičenju Džudo klub „Panteri“ osvojili su četiri medalje: Đurađ Antić 1. mjesto, Goran Đurić 1. mjesto, Mila Đurić 1. mjesto, Milica Hržić 3. mjesto.

„U narednom periodu nas očekuju Prvenstva Balkana za sve uzrasne kategorije i još dosta ovakvih jakih međunarodni takmičenja“, najavili su iz bijeljinskog kluba.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име