OVAN

Posao: Sami stvarate pritisak bez potrebe, inače bi atmosfera bila potpuno drugačija. Ljubav: Imaćete romantične trenutke ispunjene nežnošću i toplinom. Trebalo vam je nešto takvo. Zdravlje: Boravite u prirodi više.

BIK

Posao: Izgubili ste poverenje u kolege, ali nemojte da vas to obeshrabri. Nastavite da radite na sebi. Ljubav: Konačno ćete upoznati osobu koja će uticati na vaš način razmišljanja i promeniti vam uverenja. Zdravlje: lečite samo posledice, ali ne i uzrok.

BLIZANCI

Posao: Mnogo ste uložili u karijeru, a niste dobili zadovoljavajuće rezultate. Nije kasno za promene. Ljubav: Koliko god da vam je teško, pronalazite svetle tačke i tako održavate vašu vezu. Zdravlje: Bolovi u predelu slepoočnica i u vratu.

RAK

Posao: Morate da se pokrenete i pronađete šta zaista mislite i u šta verujete. Promene su dobrodošle. Ljubav: Nije vreme da počinjete bilo šta ozbiljno, čuvajte se Vodolija. Zdravlje: Proverite srce i puls, otežano disanje uveče.

LAV

Posao: Bezbrižan period na poslu polako prolazi, pristižu nove obaveze i novi radni zadaci. Dobro se pripremite za to. Ljubav: Ne gubite nadu, nisu svi isti, jedan emocionalni krah ne treba da vas obeshrabri. Zdravlje: Dobro se osećate.

DEVICA

Posao: Nemojte da se trudite više nego što ste plaćeni. Zbog toga ste nezadovoljni i frustrirani. Ljubav: Neko vam je posvetio pažnju i svoje vreme, ali vi ste to prokockali. Nove prilike neće biti uskoro. Zdravlje: Osećate nezadovoljstvo, problemi sa želucem.

VAGA

Posao: Nastaće nesporazumi u vezi sa vašim odmorom i slobodnim danima, ali ne odustajte ako mislite da ste u pravu. Ljubav: Previše ste hladni i ne pokazujete zainteresovanost za partnera. To je povezano sa vašim psihičkim stanjem. Zdravlje: Dobro.

ŠKORPIJA

Posao: Dobro se odmorite kada niste na poslu, pokušajte da ne mislite o obavezama i problemima koji vas čekaju nakon vikenda. Ljubav: Imaćete veoma inspirativno popodne, čekaju vas iznenađenja. Zdravlje: Problemi sa zubima.

STRELAC

Posao: Potrebno je još vremena da bi neko prepoznao vaš talenat. Još uvek nije trenutak za napredovanje. Ljubav: Bićete emotivno ispunjeni i uživaćete u svakom trenutku sa partnerom. Zdravlje: Pijte više tečnosti i unosite vitamine.

JARAC

Posao: Bez potrebe paničite, biće vremena da se dokažete kasnije, ne morate sada da radite prekovremeno. Ljubav: Komunikacija je najbitnija, ne dozvolite da vam to u vezi nedostaje. Zdravlje: Osećate se slabo, prijaće vam da se aktivirate.

VODOLIJA

Posao: Ne morate baš uvek da kažete sve što mislite, zbog toga vas nadređeni sputavaju u napredovanju. Ljubav: Doživećete nezaboravne trenutke sa partnerom. Zdravlje: Polako ali sigurno se oporavljate.

RIBE

Posao: Nemate dovoljno odmora, potrebno vam je više vremena za relaksaciju. Potrudite se da pronađete vreme za dodatne aktivnosti, to će se odraziti i na posao. Ljubav: Zauzetima uobičajen dan, bez promene, slobodnima nova poznanstva. Zdravlje: Dobro se osećate.

Dešavanja u Bijeljini

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име