Fudbalski klub Zvijezda 09 preživljava teške trenutke
Fudbaleri Zvijezde 09 nakon 11 odigranih kola ubjedljivo su najlošija ekipa u Premijer ligi BiH. Tim iz etno sela kraj Bijeljine upisao je 9 poraza od toga jedan remi, te jedan trijumf sa saldom od 4 boda što je ispod svakog nivoa ako se uzme u obzir enormno uloženi novac na logistiku i “pojačanja“.
U Zvijezdi 09 ne zna se ni ko pije a ko plaća više je nego jasno, sportski sektor je skup kvazi “sportskih stručnjaka, menadžera“ koji faktički ne funkcionišu onako kako bi trebalo, što je slika i prilika katastrofalnih rezultata, a za odgovornost i ne mare.
Poslednji poraz od Željezničara samo dalje produbljuje agoniju semberskog premijerligaša, pa u koliko se nešto konkretno ne poduzme Zvijezdi 09 prijeti krah od kojeg se teško može oporaviti.
Trener Mihajlo Jurasović je u par navrata nudio ostavku, ali je njegova ostavka odbijena odlukom jednog čovjeka. Luka Jović je direktni finansijer sportskog sektora FK Zvijezda 09, pa je aminovao Jurasovićev ostanak na mjestu šefa stručnog štaba, koji po svemu sudeći ne daje toliko željene unaprijed zacrtane rezultate. Pitamo se koliko je to Jurasović zadužio Jovića pa ga toliko drži na klupi, a rezultata nema pa nema?!
Činjenica je i to da je Jurasovićev ostanak na klupi Zvijezde 09 predmet ismijavnja šire sportske javnosti, koji nema “moralnog dostojanstva“ da napusti klupu Zvijezde 09?!
Nadamo se da će u skorije vrijeme čelni ljudi Zvijezde 09 uključujući i glavnog finansijera Luku Jovića doći do pameti i razuma kako bi Zvijezdu 09 izveli na pravi kolosijek?!
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Sportske Aktuelnosti

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име