ZVIJEZDA 09: Predstavljen novi šef Stručnog štaba – TONI KARAČIĆ (foto, video)

Datum:

Share post:

Danas je u prostorijama FK Zvijezda 09 predstavljen novi šef Stručnog štaba – Toni Karačić. Predsjednik kluba Boris Stanišić, zahvalio se Karačiću što se prihvatio da bude trener kluba koji je, takoreći, Prva liga RS, odnosno rang ispod u odnosu na ono gdje je on igrao, trenirao, radio.

 

“Imali smo ambiciozne želje da se vratimo u elitni krug takmičenja, odnosno Premijer ligu BiH, gdje smo nekada bili i gdje nam je, po mom mišljenju, i dan danas mjesto. To što smo “izbačeni” nismo mi krivi, mislim da je napravljena velika greška od FS BiH za vrijeme korone, kada su nas “izbacili”. Naša želja je bila da se ponovo vratimo u elitni krug takmičenja. Napravili smo plan i program, međutim, obično to ne bude kako čovjek zamisli, odnosno mi kao Uprava. Imali smo jedan loš period igre, pa smo došli u poziciju gdje smo sada. Mi nismo odustali od naših ambicija, od naših planova da se na neki način pokušamo vratiti u elitni krug takmičenja. Preduzeli smo konkretne mjere. Htjeli smo da dovedemo neko “zvučnije” ime, odnosno trenera sa višegodišnjim iskustvom – premijerligaškim koji će svojim iskustvom i velikim brojem utakmica koje su bile ispred njega donijeti neki doprinos i pokušati da nas vrati gdje smo mi zamislili. Radi se o velikom fudbalskom imenu – Toniju Karačiću koji je doveo svoj tim koji ga prati godinama. To je čovjek koji ima bogato iskustvo, premijerligaško, pa i evropsko”, rekao je Stanišić.

Novi šef Stručnog štaba Toni Karačić smatra da će Zvijezda imati mnogo kvalitniju igru u nastavku proljetnog dijela takmičenja.

“U nogometu se stvari događaju brzo. Mene su ljudi kontaktirali iz rukovodstva Zvijezde, odnosno gospodin Boris i izložio mi je program rada. Ja znam kakvi su ovdje uvjeti, imao sam priliku da budem ovdje, kada sam bio sa reprezentacijom i znam šta ovaj klub nudi i kakve mogućnosti za rad ima. Iskreno to mi je bio dobar izazov i dogovorili smo se da do šestog mjeseca budem tu – stavio sam sve na dispoziciju i pokušaću apsolutno sve napraviti da napravim kvalitetan rezultat – da pokušamo izboriti Premijer ligu, a ovaj klub ima mogućnosti svojom infrastrukturom. Na nama trenerima je da pokušamo osigurati dobar rezultat, a uvjeren sam da ćemo napraviti nekakvu progresiju u radu kako individualno, tako i cjelokupne momčadi i mislim da će Zvijezda puno kvalitetnije izgledati u nastavku proljetnog dijela prvenstva”, rekao je Karačić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NS RS USVOJILA ZAKLJUČKE: Poništiti sve odluke Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...