ZVEZDIN KARAVAN podrške obradovao i Bijeljinca DRAGANA MIRIĆA – Zvezda je život, ostalo su sitnice

Datum:

Share post:

Jedinstvena akcija „Od Zvezde s ljubavlju“ pomaže članovima i veteranima starijim od 65 godina širom Srbije. Zvezdin karavan je odlučio da obraduje i svoje starije članove u RS.

FK „Crvena zvezda“ u RS ima 17 članova starijih od 65 godina, a jedan od njih je u Bijeljini. Dragana Mirića, člana i predsjednika Nadzornog odbora Udruženja navijača Crvene zvezde Bijeljina, u ponedjeljak je obradovao poklon-paket koji je dobio od FK „Crvena zvezda“.

Dragan Mirić

 
„FK „Crvena zvezda“ sproveo je akciju pomoći svim svojim fudbalerima starijim od 65 godina, ali i svim starijim članovima koji plaćaju godišnju članarinu. Prvo je akcija sprovedena u Srbiji, a potom i u RS. Paket su mi uručili članovi „Udruženja navijača Crvena zvezda u Bijeljini““, rekao je Mirić za portal Dešavanja u Bijeljini.

Paketi pored prehrambenih artikala sadrže i nekoliko navijačkih rekvizita. Mirić ističe da mu mnogo znači ovaj znak pažnje i da Klub pokazuje koliko cijeni njih kao članove.

TESTNA REKLAMA

„Nisam znao da ću dobiti ovaj poklon. Pratio sam akciju na portalu „Crvene zvezde“, ali sam znao da je to bilo samo za Srbiju. Nisam mislio da će to sve preći i u RS kao što su oni odlučili. Ja sam član Kluba već nekih 10 do 12 godina. Kad god sam u mogućnosti idem na utakmice Kluba u Beograd. Većinom preko Udruženja nabavljamo karte i idemo na utakmice“, rekao je Mirić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

UZBUDLJIV VIKEND Fargo drži vrh u 3×3 ligi Srpske

Nikšićko pivo 3x3 liga Republike Srpske proteklog vikenda igrana je u tri grada Gradišci, Bijeljini i Laktašima, a...

ZVIJEZDA 09: Tri boda na startu prvenstva

Na gostovanju u Omarskoj ekipa Zvijezde 09 zasluženo je slavila rezultatom 0:1. Steijelac jedinog gola za ekipu Zvijezde...

Danas se obilježava Sveta Petka Trnova

Srpska pravoslavna crkva i vernici slave praznik posvećen prepodobnoj mučenici Paraskevi, u narodu poznatoj kao Petka Trnova Praznik Svete...

Ekstenzija za Chrome i Edge krade imejlove korisnika

Malver koji su istraživači iz firme Volexity nazvali SHARPEXT je u formi ekstenzije za veb pregledače Google Chrome...